MOŽE LI NADAL DO NOVE TITULE NA ROLAN GAROSU? "Ne znam, ne bih se kladio na sebe"

Novosti online

25. 12. 2022. u 09:26

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal završio je prethodnu tenisku sezonu kao svetski šampion u izboru Aj-Ti-Efa, najviše zahvaljujući trijumfima na Australijan openu, gde je iskoristio odsustvo novaka Đokovića, i Rolan Garosu, gde je rekordni 14. put podigao trofej Musketara.

МОЖЕ ЛИ НАДАЛ ДО НОВЕ ТИТУЛЕ НА РОЛАН ГАРОСУ? Не знам, не бих се кладио на себе

FOTO: AP/Tanjug

Godine i naročito povrede čine svoje, pa se el matador ove godine, po sopstvenom priznanju ne bi kladio na sebe da će opet trijumfovati u Bulonjskoj šumi.

Štaviše, Rafa nije siguran ni da li će učestvovati ove godine ali se nada da će biti dovoljno zdrav za to.

- Ne znam. Nikad se ne kladim na sebe, ali videćemo. Ima mnogo meseci do tog turnira. Ono čemu se ja nadam je da dođem tamo i imam opcije, da dođem veoma dobro spremljen i zdrav dovoljno da bih imao šansu da se takmičim. Potom ćemo videti šta će se dogoditi - rekao je bik sa Majorke.

Rafa je prošle godine trijumfom u Parizu stigao d obrojjke od 22 grend slema i u to vreme pobegao Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru za dva mejdžorsa, ali je naš as u Vimbldonu smanjio zaostatak za jednu titulu.

Ovog januara imaće priliku Nole da se izjednači sa Špnacem u Melburnu gde Nadal brani tu "krnju" titulu koju je osvojio zahvaljujući proterivanju Novaka iz Australije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a