"TROGLAVO ČUDOVIŠTE": Nik Kirjos udario na Australiju, a šta je tek rekao za Novaka Đokovića

Novosti online

09. 12. 2022. u 09:42

KOŠMARNA sezona Novaka Đokovića je završena na najbolji način, osvajanjem Završnog mastersa u Torinu. Srbin je pored sve muke pokazao konkurenciji i dalje ko je "tata belog sporta".

ТРОГЛАВО ЧУДОВИШТЕ: Ник Кирјос ударио на Аустралију, а шта је тек рекао за Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

ATP lista ipak ne govori tako, ali... Srbin zaostaje 2.000 bodova za prvoplasiranim Karlosom Alkarazom, a već je potvrdio učešće na turniru iz serije 250 koji će se održati u Adelejdu, kao i na prvom grend slemu sezone Australijan openu.  Pa u slučaju trofeja, na pomenuta dva takmičenja žestoko bi Đoković opet napao vrh.

Povratak Novaka u Australiju je centralna tema svetskih medija, a sada je svoj stav izneo i Nik Kirjos.

- Novak je zdrav, spreman da igra i pravi šou za naše navijače i našu zemlju. Srećni smo što ga imamo! Novak je najbolji igrač sveta! Drago mi je što ponovo može da uđe u zemlju i pokaže kakav je teniser - rekao je Kirjos, pa u dahu nastavio:

- Nijedan turnir nije događaj pune snage bez Novaka Đokovića. Novak, Rodžer Federer i Rafael Nadal bili su troglavo čudovište koje je svako želeo da pobedi.

Zatim se dotakao i prošlogodišnjeg mučenja koje je prošao najbolji srpski teniser, te je, na svoj način, malo udario i po teniskom kremu koji nije podržao Đokovića u njegovoj borbi.

- Novak zna da sam ja bio jedna od retkih osoba koja se zauzela za njega kada se dogodio problem iz stvarnog života. Poštovanje je kada to neko uradi za tebe, priča o tebi i založi se za tebe pred celim narodom. Tada se stiče poštovanje, a ne kako se ponašate na teniskom terenu jedni prema drugima - iskren je Kirjos.

Nik Kirjos i Novak Đoković, prijateljstvo koje je stvorila Australija i Melburn...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (2)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja