TENISKI KLASIK: Pogledajte najbolje detalje sa meča Đoković-Medvedev (VIDEO/FOTO)

Novosti online

18. 11. 2022. u 18:37

NOVAK ĐOKOVIĆ i Danil Medvedev podarili su svetu novi teniski klasik, o kome će se još mnogo govoriti u narednom periodu.

ТЕНИСКИ КЛАСИК: Погледајте најбоље детаље са меча Ђоковић-Медведев (ВИДЕО/ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Iako je Novak i pre meča trećeg kola Crvene grupe Završnog ATP turnira obezbedio prvo mesto u grupi, a Danil ni ubedljivom pobedom nije mogao da izbegne "fenjer", dva teniska maga izgarali su na terenu tri sata i 11 minuta i borili se za svaku loptu kao da im od nje zavisi život.

-  Ovaj meč je bio veoma važan za mene, jednostavno sam želeo da pobedim, bez obzira što sam se već kvalifikovao - rekao je posle ovog epskog duela Đoković.

Novak će se u borbi za finale sastati sa američkim teniserom Tejlorom Fricom, koji je na ATP finale upao kao rezerva nakon što je zbg povrede odustao Karlos Alkaraz.

U drugom polufinalu sastaće se Kasper Rud sa boljim iz večerašnjeg duela Cicipas - Rubljov.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna