DIRLJIVA SCENA: Kako je Novak Đoković rasplakao dečaka (VIDEO)

Novosti online

17. 11. 2022. u 09:04

Novak Đoković je u grupnoj fazi stigao do druge pobede savladavši Andreja Rubljova sa 6:4, 6:1 i tako se plasirao u polufinale Završnog mastersa u Torinu.

ДИРЉИВА СЦЕНА: Како је Новак Ђоковић расплакао дечака (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Međutim, nije Srbin veliki samo zbog svojih rezultata na terenu. Đoković uvek ima vremena za svoje navijače i nikada mu ništa nije teško.

A tokom turnira u Torinu Novak je ispunio san jednom klincu. Dečak je toliko bio uzbuđen zbog susreta sa Đokovićem da je počeo da plače.

Posle autograma dobio je i zagrljaj, a sreći ovog klinca nije bilo kraja. Novak je još jednom pokazao koliko je veliki, a dečak će celog života imati uspomenu na susret sa idolom.

Dirljiva scena u Torinu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)