PORODICA NOVAKU NAJVEĆI PODSTREK: Đoković oduševljen podrškom dece, najavljuje pobedu i protiv Medvedeva

Novosti online

16. 11. 2022. u 15:32

NOVAK Đoković se plasirao u polufinale Završnog mastersa u Torinu. On je rezultatom 2:0 savladao Andreja Rubljova, a nakon meča bio je jako zadovoljan.

ПОРОДИЦА НОВАКУ НАЈВЕЋИ ПОДСТРЕК: Ђоковић одушевљен подршком деце, најављује победу и против Медведева

Tanjug/AP

- Igrao sam dobro. Jedan od najboljih mečeva godine. Igrao sam protiv čvrstog protivnika koji poseduje snagu i jak forhend. Uspeo sam da nađem pravi stav i igru u prvom setu. Rekao sam sebi da će šanse doći. To mi je dalo energiju, a on je pao u drugom setu. Želeo sam da iskoristim trenutak koji je prešao na moju stranu, odigrao sam besprekoran prvi set.

O porodici koja ga je bodrila:

- Iskreno, mislim da je ovo prvi meč koji moja žena, sin i ćerka gledaju ceo. Bilo je sjajno imati ih uz mene. To je najveći motivacioni faktor. Slavili su sa mnom, moj sin voli tenis, voli ga i moja ćerka, a naravno i ja.

Novak je obezbedio direktno mesto u polufinalu:


- Drago mi je što sam u polufinalu. To mi je olakšanje, ali pritisak da pobedim svaki meč je još tu. Neću se šetkati u trećem meču. Igraću sa pravim stavom. Medvedev i ja smo imali neke velike bitke, radujem se tome. Znajući da sam u polufinalu je veliki podstrek, ali želim da pobedim svaki meč koji mogu - rekao je Đoković.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)