SRĐAN ĐOKOVIĆ ZAGRMEO: Dok ne vidim Novaka u Melburnu, ne verujem ništa

Novosti online

15. 11. 2022. u 12:45

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, kaže da ne veruje Australijancima, nakon što su tamošnji mediji objavili da će naš as dobiti vizu i moći će da se takmiči na Australijan openu 2023. godine.

СРЂАН ЂОКОВИЋ ЗАГРМЕО: Док не видим Новака у Мелбурну, не верујем ништа

Ž. Knežević

- Ne verujem Australijancima ništa. Dok ne vidim Novaka na terenu kako igra prvi meč, nemam poverenja u njih. Kako da im verujem? - poručio je Srđan za Informer.

Podsećanja radi, srpskom teniseru je nakon što je deportovan početkom 2022. godine, zabranjeno da uđe u Australiju do 2025. godine. Trogodišnja zabrana dolaska u Australiju stupila je na snagu čim mu je ministar za imigraciona pitanja Aleks Hok ukinuo vizu. Ali vlada u Kanberi se konačno dozvala pameti i ukinula zabranu. 

Đoković je početkom godine prošao torturu u Australiji, jer nije primio vakcinu protiv korone. Pre dolaska u Melburn je dobio medicinsko izuzeće, ali kada je stigao, Australijanci su se predomislili.

Uzeli su mu vizu, držali ga zatvorenog nekoliko dana u hotelu sa migrantima, a na kraju, posle desetak dana ponižavanja, suđenja i maltretiranja, zabranjeno mu je da učestvuje na Australijan openu, deportovan je i zabranjeno mu je da uđe u Australiju tri godine.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)