MORAM DA BUDEM NA VRHUNCU FORME: Novak Đoković otkrio šta je bilo ključno za pobedu nad Cicipasom

Novosti online

14. 11. 2022. u 23:08

FANTASTIČAN meč odigrao je Novak Đoković protiv Stefanosa Cicipasa. Srpski teniser slavio je u dva seta, a nakon meča dao je svoj pogled prvog duela u Torinu.

МОРАМ ДА БУДЕМ НА ВРХУНЦУ ФОРМЕ: Новак Ђоковић открио шта је било кључно за победу над Циципасом

FOTO: Tanjug/AP

Slavio je Đoković 2:0 u setovima, a drugi je jako podsećao na onaj sa pariskog mastersa.

- Obojica smo znali da će biti težak meč. Igrali smo o ranije neizvesne mečeve najskorije u Parizu. Samo jednom sam se suočio sa brejk loptama. Bio sam srećan što sam se izvukao iz toga.  Teren je brz. Ovde, ako serviraš dobro dobijaš poene. Nije lako kontrolisati lopticu. Ključan je bio prvi gem. Posle toga sačuvao sam živce u važnim momentima, rekao je Đoković koji je potom govorio o narednom rivalu Andreju Rubljevu koji je dobio Danila Medvedeva 2:1 u setovima:

- Neverovatno je igrao. Imao je dosta šansi da dobije i u dva seta. Medvdev je pokazao zbog čega je jedan od najizdržljivijih. Ipak, Rubljev je dobro reagovao i slao odlične loptice. Na ovom turniru nastupaju najbolji igrači sveta protiv koga god da igram moram da budem na vrhuncu forme, otkrio je Đoković.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)