STRAŠAN MEČ U NOVAKOVOJ GRUPI: Rubljov u neverovatnom ruskom okršaju savladao Medvedeva (FOTO)

Č. V.

14. 11. 2022. u 17:23

FANTASTIČAN meč odigrali su ruski teniseri Danil Medvedev i Andrej Ruljov u "crvenoj grupi" na Završnom mastersu koji se igra u Torinu.

СТРАШАН МЕЧ У НОВАКОВОЈ ГРУПИ: Рубљов у невероватном руском окршају савладао Медведева (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Publika u dvorani "Pala Alpitur" je imala priliku da vidi spetaklurana meč, a razloga za slavlje imao je Rubljov koji je pobedio posle preokreta sa 6:7(7), 6:3, 7:6(7).

Trenutno sedmi teniser sveta je sjajno otvorio meč, napravio je rani brejk i prednost je držao devetog gema kada je podbacio i to baš u trenucima kada je servirao za set. Vratio je tada peti na planeti izgubljeno, pa se na kraju ušlo u taj-brejk u kojem je viđena velika borba.

Rubljov je krupnim koracima gazio ka osvajanju prvog seta, vodio je 6:2, no ispustio je tu prednost, čak pet set lopti i tako je bio prinuđen da juri rezultat.

Nije gubitak prvog dela meča loše uticao na njega. Odigrao je sjajno u drugom segmentu, dva puta rivalu oduzeo servis i uspeo je da dođe do izjednačenja.

Odlučujući set je bio u potpunosti izjednačen. Jedinu brejk loptu imao je Andrej, no nije uspeo da je iskoristi, te se i sada ušlo u taj-brejk. I, opet je delovalo da se ponovo prvi deo meča, Rubljov je propustio četiri meč lopte, ali nije petu, te je slavio posle dva sata i 34 minuta igre.

Podsetimo, u drugom meču ove grupe sastaju se Novak Đoković i Stefanos Cicipas, a meč možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)