NOVAK OTKRIVA: Kako za samo 14 dana rešiti probleme sa zdravljem - jelovnik šampiona i moćni saveti za život bez stresa

Novosti online

02. 11. 2022. u 15:52

NOVAK Đoković je ovih dana ponovo u žiži javnosti, ali ne samo zbog bravura na teniskim terenima, već i zbog životnih stavova koji su ga i uzneli do svetskog vrha. Kada je posetio beogradski Sajam knjiga 2022 i sam je poručio da uživa da čita, a dve knjige o njemu ovih dana su izuzetno popularne.

НОВАК ОТКРИВА: Како за само 14 дана решити проблеме са здрављем - јеловник шампиона и моћни савети за живот без стреса

FOTO: Milena Anđela

Nije mali broj onih koji su, u novom talasu, poželeli da saznaju više o Novaku Đokoviću i njegovoj ishrani, ali i receptima za život. Najčešće kupovana knjiga "Serviraj za pobedu" je i vama dostupna, a pritom "spremna" da vam otkrije tajne i smernice našeg najboljeg sportiste.

Predstavljen je način ishrane koji ga je sasvim preobrazio i doveo na sam vrh.

Knjigu "Serviraj za pobedu" možete kupiti u onlajn knjižari "Novosti". Započnite svoju transformaciju već danas i to po IZUZETNO NISKOJ CENI.

Ceo svet već zna da, kako je Nole nastavio da unapređuje svoju ishranu, tako su mu nestali zdravstveni problemi. Ne samo da je oslabio kako je i priželjkivao, već su mu bolje zdravlje i mentalna snaga omogućili da ostvari dva sna iz detinjstva: da osvoji Vimbldon i postane najbolji teniser na svetu.

Foto: Novosti

Knjiga Novaka Đokovića - "Serviraj za pobedu"

Đoković je sada napravio plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život. Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Đoković vam još daje i savete kako da se oslobodite stresa i koje lake vežbe da radite da biste se pokrenuli i razgibali, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

NOVAK, PARISKE PRIČE

Druga knjiga o srpskom asu o kojoj se ovih dana ponovo sa pravom priča je ona koju je Novak Đoković i potpisivao na Sajmu. Nju je napisao dopisnik "Večernjih novosti" iz Pariza Goran Čvorović.

Foto: Novosti

Izdanje "Novak, pariske priče" u knjižarama širom zemlje se pojavilo još 2021, a ta svojevrsna zbirka kratkih priča vezana za teniski grend slem u prestonici Francuske, iz pera našeg dopisnika, od tada je izazivala veliku pažnju.

Knjigu "Novak, pariske priče" možete i vi kupiti - prvi korak je da kliknete OVDE. 

Na 320 stranica, ilustrovanih do tada neviđenim fotografijama, prikazan je život slavnog tenisera. Njegovo detinjstvo, raskošna lepeza ljudi koji su ga pratili na trnovitom životnom putu, okom neuhvatljiva galerija saputnika, sabesednika kojima je otvarao dušu, kao što ju je otvorio Goranu Čvoroviću. U šetnjama. U neobaveznim ćaskanjima. Pre i posle osvojenih titula. I kad je dobijao i kad je gubio mečeve.

Odgonetnuo je njemu, u ovoj knjizi, mnoge dileme: zašto je postao vegan, zašto je u tim uvrstio Pepea Imaza koji je u javnosti izazivao kontroverze, kako se rastao sa Borisom Bekerom, Andreom Agasijem, koliko mu je značio povratak Marjana Vajde u tim, zašto je angažovao Gorana Ivaniševića...

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

U ovoj knjizi su gotovo opipljive emocije dok slavni teniser priča o svom detinjstvu, roditeljima, porodici koju je iz ovog, roditeljskog gnezda, iznedrio sa suprugom Jelenom, o njihovim zajedničkim darovima ljubavi, Stefanu i Tari, koji su ih oplemenili i posle kojih "ništa nije isto".

BONUS VIDEO: NOVAK ĐOKOVIĆ NA SAJMU KNjIGA: Najbolji svetski teniser družio se sa posetiocima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri