STRASTVEN POLJUBAC NOLETA I SUPRUGE: Novak i Jelena Đoković nisu skrivali ljubav na Sajmu knjiga (FOTO)

Novosti online

25. 10. 2022. u 16:12

NOVAK Đoković je došao na beogradski Sajam knjiga 2022 sa suprugom Jelenom, a nju je u jednom trenutku strasno poljubio.

СТРАСТВЕН ПОЉУБАЦ НОЛЕТА И СУПРУГЕ: Новак и Јелена Ђоковић нису скривали љубав на Сајму књига (ФОТО)

FOTO: Milena Anđela

Podsetimo, Novak Đoković je na Sajmu knjiga potpisao knjigu koju je o njemu napisao dopisnik "Večernjih novosti" iz Pariza Goran Čvorović.

Nedugo zatim, Nole je krenuo dalje, kako bi sa suprugom učestvovao na Sajmu obrazovanja, koji se održava u okviru 65. beogradskog Sajma knjiga. Njih dvoje su bili na štandu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, gde su, u prisustvu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Branka Ružića, predstavljene i aktivnosti Novak Đoković Fondacije kao i programi za unapređenje kvaliteta predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Jelena Đoković je rekla da su sa Ministarstvom već u jako dobroj saradnji i da su u poslednjih godinu dana otvorili oko 112 radnih soba i učionica za predškolsku decu širom Srbije.

"Kao Fondacija već 15 godina radimo na tome da deca predškolskog uzrasta imaju što više mogućnosti da idu u vrtiće, jer kao što znamo to nije svima dostupno zbog ograničenih kapaciteta, i u gradu, a posebno u manjim sredinama", rekla je ona i naglasila da im je najveća želja da sva deca dobiju pođednake šanse za dobro detinjstvo.

Novak Đoković je zahvalio Ministarstvu na saradnji ali i Svetskoj banci koja je, kaže, prepoznala odličan rad Fondacije u Srbiji.

"Sa sredstvima koje je obezbedila Svetska banka i sa podrškom Ministarstva prosvete mi smo uspeli da do sada adaptiramo i prilagodimo preko 140 prostorija za naše mališane širom Srbije. Uvek biramo mesta koja su najugroženija i najsiromašnija jer tamo ima najmanje pristupa obrazovanju", rekao je Đoković.

On je izrazio nadu da će se renoviranje postojećih i izgradnja novih vrtića, kako je rekao "iz temelja" nastaviti i u budućnosti.

"Razvijamo već postojeće programe, i pravimo nove i puno nam znači kada je najveća institucija za obrazovanje u Srbiji, kao što je Ministarstvo, uz nas tako da sva zahvalnost ide njima", rekao je Đoković.

Novak i Jelena su potom prošetali i ostatkom sajamskog prostora, a u jednom trenutku, pretpostavljamo zbog toga što su morali da se na kratko rastanku - usledio je pomenuti poljubac, koji zabeležen i fotoaparatom "Novosti":

Poljubac Novaka i Jelene Đoković na beogradskom Sajmu knjiga 2022 / FOTO: Milena Anđela

Knjige o Novaku Đokoviću - kako do njih?

Pomenuta knjiga našeg dopisnika Gorana Čvorovića, "Novak, pariske priče", u knjižarama širom zemlje se pojavila još 2021, a ta svojevrsna zbirka kratkih priča vezana za teniski grend slem u prestonici Francuske od tada je izazivala veliku pažnju.

Na 320 stranica, ilustrovanih dotad neviđenim fotografijama, prikazan je život slavnog tenisera iz vrlo zanimljivog ugla. Knjigu "Novak, pariske priče" možete i vi kupiti - prvi korak je da kliknete OVDE.

A ukoliko želite da saznate još više o Novaku Đokoviću i njegovoj ishrani, knjiga "Serviraj za pobedu" će vam otkriti tajne i savete našeg najboljeg sportiste. 

On u ovoj knjizi otkriva način ishrane koji ga je sasvim preobrazio i uzneo na sam vrh. Kako je nastavio da unapređuje svoju ishranu, tako su mu nestali zdravstveni problemi i oslabio je, a bolje zdravlje i mentalna snaga omogućili su mu da ostvari svoja dva sna iz detinjstva: da osvoji Vimbldon i postane najbolji teniser na svetu.

Đoković je sad napravio plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život. Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Đoković vam još daje i savete kako da se oslobodite stresa i koje lake vežbe da radite da biste se pokrenuli i razgibali, iste one koje i on radi pre svakog meča. Knjigu "Serviraj za pobedu" takođe možete već sada da kupite u onlajn knjižari "Novosti" i to po izuzetno niskoj ceni.

BONUS VIDEO: Novak Đoković briljirao, a nije bio među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)