"DRŽANJE ZA RUKU NADALA I PLAKANJE, TO NIKADA": Veliki šampion ismejao Federera posle izliva emocija u Londonu

Novosti online

05. 10. 2022. u 16:53

RODžER Federer nedavno je u završio karijeru i odigrao poslednji meč na spektakularnoj egzibiciji Lejver kupa. Meč u kom je legendarni Švajcarac u tandemu sa Rafaelom Nadalom igrao "na život i smrt" kako bi se trijumfalno oprostio od tenisa privukao je ogromnu pažnju javnosti, koja i dalje ne jenjava.

ДРЖАЊЕ ЗА РУКУ НАДАЛА И ПЛАКАЊЕ, ТО НИКАДА: Велики шампион исмејао Федерера после излива емоција у Лондону

FOTO: EPA

Sam susret pored atomskog tenisa ostaće upamćen i po velikom izlivu emocija Rafe i Rodžera, a upravo to je bila tema kojom se pozabavio četvrorostruki šampion sveta u snukeru Džon Higins.

- Nisam sve gledao, ali ono što sam video bilo mi je malo bezveze. Rodžer je bio sjajan igrač i veliki šampion, ali držanje za ruku Nadala i plakanje, nikada to ne bih radio. Da li možete da zamislite da držim Ronija O Salivena na njegovom poslednjem meču. To sigurno nećete gledati - istakao je Higins.

Pored toga što je Švajcarac ronio suze pored svog najvećeg rivala, sve je te noći prštalo od emocija u Londonu. Federerova supruga, porodica, navijači kojih je u engleskoj prestonici oduvek imao mnogo ispratili su najgracioznijeg tenisera svih vremena u istoriju.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta