TENISKI PINOKIO? Rafael Nadal posle krvavog nastupa na Ju-Es openu tvrdio da zaslužuje to što mu raste nos (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2022. u 21:30

RAFAEL Nadal se plasirao u treće kolo Ju-Es opena posle pobede nad italijanskim teniserom i svojim velikim rivalom Fabiom Fonjinijem, ali je taj meč obeležio ne samo preokret španskog asa (izgubio je prvi set, pa gubio 2:4 u drugom), već i njegova bizarna povreda.

ТЕНИСКИ ПИНОКИО? Рафаел Надал после крвавог наступа на Ју-Ес опену тврдио да заслужује то што му расте нос (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, neobičan incident desio se početkom četvrte deonice. Nadal je vraćajući jednu "nezgodnu loptu" povredio - sebe.

Bio je u nižem stavu, a želeći da bekhendom udari lopticu, reket mu je pobegao i od podloge odskočio nekontrolisano. Pravo ka licu rekordera po broju grend slem titula.

Krv je odmah oblila njegov nos, pa je morao lekar da reaguje.

Posle nekoliko minuta ukazivanja medicinske pomoći, Nadal je sa flasterom na nosu meč priveo kraju u svoju korist, tako zakazao megdan sa Rišarom Gaskeom (koji je u četiri seta pobedio Miomira Kecmanovića - 6:2, 6:4, 4:6, 6:4), a onda je stigao pred novinare.

Iako bi oni koji Nadala ne vole, smatrajući da često lažno govori o svojim povredama, pošto na momente zaista i deluje nestvarno kako se brzo posle njih, čak i onih najtežih, oporavi pa osvoji najveće turnire - ovoga puta je povreda bila svima jasno vidljiva i o njoj je Rafa govorio.

I to ovako:

- Bio je to baš jak udarac. Prvo sam mislio da sam slomio nos, u tolikom sam šoku bio. Baš je bolelo, a i malo mi se vrtelo u glavi. Na trenutak kao da sam se "isključio" iz ovog sveta. Ne znam šta se tačno desilo, mislim da nije ništa slomljno. Ipak, ne znam to baš sa sigurnošću. Ali, (nos) postaje sve veći i veći. Na neki način, to sam i zaslužio. Šalim se, naravno. Dešavaju se ovakve stvari... - rekao je Nadal o bizarnoj povredi, ali nije objasnio zašto je izgovorio da je "na neki način i zaslužio" da mu nos raste.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KRAJ ZA DŽABIR: Ribakina preko Kudermetove do pobede