VELIKU prašinu u javnosti podigao je Tenis Sandgren rekavši da USTA (Teniski savez Sjedinjenih Američkih Država) nije učinio ništa da pomogne Novaku Đokoviću da igra na Ju-Es openu, toliku da su morali i sami organizatori turnira na Flešin Medouzu da se oglase.

MN CG

26.08.2022. 18:06

Prevaranti, licmeri, lazovi i zlobnici! Nemogu da podnesu da nas Novak je nabolji teniser svijeta svih vremena. A zavist sto je veliki covjek i humanista. To ih boli a bolece ih jos dugo.

Marko

26.08.2022. 18:50

Izgleda mi da se mi kao narod vise sekiramo od samog Novaka koji na sve ovo gleda mrtvo i hladno Bilo bi smijesno da nije glupo.Dosta mi je vise Novaka i njegovih gluposti, neka se goni i on i svi oko njega koji misle da su najpametniji.

MN CG

26.08.2022. 21:00

@Marko - Maro nesto si nervozan . Nemas vaspitanje a izgleda nista od zivota . Tako mozes da razgovaras samo sa svojim rotitelimajer te nisu vaspital. Novake velicina zavrsio i skole i najbolji teniser svijeta . Zasto ti smeta neciji uspjeh sigurno zato st nemas svoj. Prijavi se u zadrugu mozda te tamo prime. Nesreco zavidis Novakvom uspjeh umesto da se ponosis !!!

Dragan

26.08.2022. 20:14

Imam, neki osecaj da ce se u sledecih dan ili dva pravila promeniti i ne vaksinisanim strancima ce ulaz u Ameriku biti dozvoljen, bas kao sto sada vazi za ne vaksinisane amerikance.

Saša

29.08.2022. 12:38

Neverovatno....Nevakcinisani Amerikanci nisu opasnost,a nevakcinisani Evropljani su opasnost za SAD!Neverovatno licemerje.. Propustio je prosle godine sansu da bude prvi sa najvise GS(USA finale sa Medom)..Sada ce spanski kompleksas(miljenik zapada),lagano do 23 GS(jedino Rus,moze da ga spreci u tome)!