NAKON što su Hrvati pokušali da prisvoje najveće srpske umove poput Nikole Tesle i Ive Andrića, na red je došao i čovek koji je na svojevrstan način obeležio modernu istoriju naše zemlje - Novak Đoković.

UVEK JE TAKO BILO

11.08.2022. 15:43

KAD NEMAS SVOJE, CEZNES ZA TUDJIM. Da se kojim slucajem Dijana udala za "solju" u Vinkovcima, mozda bi danas njen sin bio "za dom spreman" ovako, imala je srecu i upoznala Srdjana.

Rade

11.08.2022. 16:17

Pa stanovnici Hrvatske koji sebe nazivaju Hrvatima su Srbi katoličke vere! Uvek bili kroz vekove ! Čitava Dalmacija, pogotovo grad Dubrovnik su uvek većinom naseljavali Srbi katoličke vere. Slavonija takodjer, Vinkovčani i deda i baba Novakova su Srbi katolici.

Aca

11.08.2022. 21:18

Drazenu i Aci Petrovicu je otac Srbin pa ih mi ne svojatamo osim kad hocemo da zezamo Hrvate. Pored gena oni su se ipak deklarisali sta su kao i sto je Novak bezbroj puta pevao o Srbiji pa i Kosovu.

Blanka

14.08.2022. 18:30

'Rvati, sta kaze Novak Djokovic, ko je on !? Valjda zna bolje od vas ? M ? Ili ne Cijom se zastavom kiti ? Koju pesmu voli ? "Veseli se Srpski rode" ili nesto drugo ? Mars, bre vise ! Bede, kradete tudje jer nista svoje nemate. Licno se samo molim Bogu da nikada vise NE budemo u bilo kakvoj zajednici. Paraziti.