NIJE MOGLA OVO NI DA SANJA: Krenula na odmor u Grčku s dečkom, a onda se u sve umešao Rodžer Federer (FOTO)

Novosti online

18. 07. 2022. u 21:33

VIMBLDON je za nama, Novak Đoković i Rafael Nadal su bili iznova među najvažnijim sportskim vestima na svetu, ali se i Rodžer Federer "priključio", istina - na jedan neplanirani način.

НИЈЕ МОГЛА ОВО НИ ДА САЊА: Кренула на одмор у Грчку с дечком, а онда се у све умешао Роџер Федерер (ФОТО)

Instagram / maartimusati

Federer, podsetimo, spada u pomenuti "trio fantastiko", koji je ispisao istoriju tenisa nestvarnim rezultatima, ali čuveni Švajcarac već dugo ne igra.

Posle čak 1251 pobede (i 275 poraza), posle 103 titule, Federer nije igrao od četvrtfinalnog vimbldonskog poraza od Huberta Hurkača prošle godine.

Povrede su učinile svoje, ne mali broj, i ne baš neozbiljne, pa se još uvek čeka njegov povratak, koji najavljuje uprkos činjenici da će 8. avgusta napniti 41. godinu.

No, bilo kako bilo, dok ljubitelji tenisa čekaju da se vidi hoće li švajcarski majstor "belog sporta" još neki put da se prihvati reketa i izađe na takmičarske megdane, Federer, koji je u karijeri zaradio 130,5 miliona dolara samo od teniskih turnira (a daleko više od sponzora) - skroz je iznenadio jedan mladi par koji je došao na letovanje u Grčku.

Naime, kada je Italijan Matija Levi sa svojom devojkom Marti pošao iz Antiparosa trajektom za Parosa, za šta je morao da, kao i ostali putnici, prvo sačeka u redu ne bi li kupio karte, nije mogao ni da pretpostavi da će pokraj njih sesti - baš Rodžer Federer!

Rodžer Federer na trajektu u Grčkoj / Instagram / mattia.allevi

- Kada pomislite da postoje ljudi koji čitavu večnost provedu u redu da bi kupili ulaznicu za događaj na kome će videti nekog poznatog, ili zbog tog poznato pređu pravi put oko sveta, a onda shvatite da sve što je potrebno je da kupite za 11,8 evra kartu za trajekt od Antiparosa do Parosa. Nezaboravan dan. Ostavio si nas bez reči, jedinstveni kralju Rodžere - poručio je pomenuti Italijan na Instagramu, na kome je i objavio fotografije s ovog susreta.

Đoković, Nadal, Federer... "GOAT trka se nastavlja

Podsetimo, osvajanjem Vimbldona Novak Đoković sada ima 21 grend slem titulu i na drugom je mestu "večne liste", pretekavši Rodžera Federera koji je ostao na 20. Na prvoj poziciji je Rafael Nadal, sa 22 grend slem pehara, od kojih je onaj u januaru, na Australijan openu, osvojio nakon što je Nole kao branilac titule deportovan iz Australije.

Ove godine se, kada je o grend slem turnirima reč, još igra Ju-Es open, ali je pitanje da li će tamo ljubitelji tenisa moći da vide Novaka, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa, a to je trenutno uslov za učešće. Nadal se, sudeći po jutrošnjem snimku, čudesno oporavio od teške povrede, a pravo je pitanje kada i gde će ljubitelji tenisa moći da gledaju Rodžera Federera. Osim, naravno, na odmorima poput ovog aktuelnog, u Grčkoj.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna