APSOLUTNI REKORD ILI POVRATAK U IGRU: Teniski klasik na Rolan Garosu se najbolje prati uz NAJJAČE KVOTE

PROMO

31. 05. 2022. u 16:00

Đoković i Nadal 58. put „ukrštaju koplja“ uz najbolje kvote na meridianbet.rs

АПСОЛУТНИ РЕКОРД ИЛИ ПОВРАТАК У ИГРУ: Тениски класик на Ролан Гаросу се најбоље прати уз НАЈЈАЧЕ КВОТЕ

Foto: Promo

Dogodilo se ono što je javnost očekivala - dva legendarna tenisera, Novak Đoković i Rafael Nadal danas će se sastati u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske.

Možda i dva najbolja igrača u istoriji belog sporta u međusobnom duelu neće odlučivati samo o plasmanu u polufinale Rolan Garosa, već meč ima jednu interesantnu pozadinu.

Ali, pre nego što pređemo na detalje i najveće kvote koje možete pronaći za pomenuti duel dva teniska diva, želimo da vam predstavimo jednu nesvakidašnju dobrodošlicu, koju možete dobiti samo u Meridianu.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

O čemu se radi?

Kladionica Meridian svakom novom registrovanom korisniku poklanja BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo klađenje.

Nije moglo da bude lakše, a kada otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs i ostvarite pravo na ovaj brutalan BONUS, sledi pregled onoga što nas očekuje danas, ne pre 21h na teniskom stadionu „Filip Šatrije“.

Na programu je još jedan duel između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na Rolan Garosu. Deluje da nije moglo da bude idealnije za Španca. Dobro je poznato koliko mu odgovara drugi grend slem u sezoni, što može da bude dobra prilika da dodatno poveća svoj bilans kada je u pitanju broj osvojenih najvećih turnira na ATP turu.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

„Bik sa Majorke“ trenutno ima osvojen 21 grend slem, jedan više od Novaka Đokovića i Rodžera Federera, pa se na prvi pogled čini da turnir u Parizu može da donese španskom asu svojevrsno „budženje statistike“.

Međutim, nešto se pita i trenutno prvi teniser na ATP listi, Novak Đoković. Najbolji igrač na planeti je kroz kraijeru znao da ima velikih problema sa Rafom na šljaci, ali isto tako je znao da odnese nekoliko velikih pobeda, kao što je bila ona prošle godine u polufinalu na Rolan Garosu!

Evidentno je da ćemo imati prilike da gledamo paklen tenis, a da kompletna situacija dodatno dobije na značaju potrudila se kladionica Meridian, koja je plasirala vrhunsku ponudu za pomenuti duel.

Bukmjekeri kladionice Meridian su procenili da je bez obzira na tradiciju Novak Đoković veliki favorit sa kvotom 1.45, dok kvota na potencijalnu ponudu Rafala Nadala iznosi 2.75.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Brutalna ponuda, ali to nije sve. Meridian je specijalno za Rolan Garos proširio ponudu za klađenje na tenis, pa su od sada dostupne sledeće NOVE IGRE:

Ukupno gemova u setu – do 5 novih granica

Hendikep gemova (u setovima) na meču – do 7 novih granica

Hendikep u setovima – 3 granice

Hendikep poena u gemu

Trka za gem – ko prvi dolazi do drugog, trećeg, četvrtog gema – igra za svaki set

Ukupno poena u gemu – 3 granice

Tačan broj poena u gemu

Par/nepar gemova u setu

Spread gemova u setu – manje od 8.5, 8.5 – 10.5 i 10.5+

Kompletnu ponudu za Rolan Garos možete pogledati na sajtu meridianbet.rs.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR - SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju