SETIMO SE KAKO JE PROŠAO ĐOKOVIĆ: Dvostruki aršini, rumunskoj teniserki samo opomena za bacanje reketa u publiku (VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2022. u 17:53

NA Terenu 13 Rolan Garosa u četvrtak došlo je do velikog odlaganja nakon što je Rumunka Irina Begu bacila svoj reket i on se odbio u publiku. Usled incidenta začuo se glasan plač iz publike, a Begu je dobila upozorenje zbog nesportskog ponašanja.

СЕТИМО СЕ КАКО ЈЕ ПРОШАО ЂОКОВИЋ: Двоструки аршини, румунској тенисерки само опомена за бацање рекета у публику (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, rumunska teniserka je u trećem setu prepustila brejk svojoj protivnici, 30. nosioci Ekaterini Aleksandrovoj, u njihovom susretu u drugom kolu na Rolan Garosu.

A onda je dozvolila da je emocije nadvladaju...

Ona je bacila reket i užasnuto posmatrala kako se on odbija u obližnju grupu ljudi na terenu 13, natervaši jedno dete da glasno zaplače.

 

Navijači su uzdahnuli, a sudija je odmah skočio sa stolice kako bi proverio da li je dete dobro, pozivajući super-vizora. Begu, kojoj je očigledno bilo žao zbog onoga što je nehotice uradila, stajala je u blizini i izrazila zabrinutost, dok su dete tešili oni oko nje. Došlo je do dužeg kašnjenja jer su igrači stajali po strani kako bi se uverili da je dete dobro, a sudija je privremeno prekinuo meč.

Podsetimo, Novak Đoković je diskvalifikovan kada je lopticom slučajno pogodio linijskog sudiju u osmini finala US Opena 2020. 

Bila je ovo samo još jedna potvrda dvostrukih aršina teniskih organizacija, koji očigledno imaju neka drugačija pravila kada Srbin izađe na teren.

Irina Begu na kraju je savladalu svoju protivnicu rezultatom 2:1 u setovima i plasirala se u treće kolo Rolan Garosa. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)