TREĆI teniser sveta Aleksandar Zverev osudio je odluku Vimbldona da sa ovogodišnjeg izdanja turnira izbaci ruske i beloruske sportiste.

Slobodan Orlandic

23.04.2022. 10:35

Pa neka se solidarisu sa njima. Neka i Zverev i Novak odustanu kad su tako solidarni. Kakvo licemerje. Objavite ovo ako smijete.

Peća

23.04.2022. 13:01

Sramna i besmislena odluka a još mizernije obhasnjenje(pravdanje). Političari i njihove ulizice su svojim odlukama, koje njih ne pogađaju, upropastili rad, posvećenost i žrtvovanje velikom broju spirtista. Bojkotovanjem nekoliko OI, nekih drugih takmičenja kao i ovom zabranom pokazali su da ih pravo sportsko nadmetanje baš i neinteresuje. Ova odluka ništa ne pomaže sprečavanju sukoba niti je kirisna po bilo čemu i to je jasno i njima, ali je u trendu. Da li se razmišlja koliko će kontraverzno biti osvajanje turnira za pobednika. Ako su ATP i WTA stvarno asocijacije tenisera treba da najave i sprovedu bojkot ovog i bili kog drugog turnira koji se na nešto ovako odluči. Ne verujem da bi se na ovo odlučili da veće, ili približno iste, šanse za njegovo osvajanje ima neki teniser iz Engleske ili Amerike.

Danex

24.04.2022. 20:40

Kakvo nevidjeno licemerje. A sta bi kad ste urnisali Irak,Siriju Libiju. S kojim pravom i kojim razlozima. Tada niste bili protiv rata. A da,to je bila humano-demokratska intervencija. Srbiju da ne pominjem. Licemeri, pljackasi, genocidasi