MRZITELJ NOVAKA ĐOKOVIĆA PONOVO LIKUJE: Amerikanca raduju neuspesi Srbina

Novosti online

16. 04. 2022. u 12:11 >> 12:17

JOŠ jednom se, ničim izazvan oglasio osvedočeni mrzitelj Novaka Đokovića. Amerikanac Ben Rotenberg još jednom je odlučio da se oglasi.

МРЗИТЕЉ НОВАКА ЂОКОВИЋА ПОНОВО ЛИКУЈЕ: Американца радују неуспеси Србина

Twitter / BenRothenberg

Malo ko je očekivao da srpski teniser Novak Đoković doživi poraz u prvom meču u Monte Karlu, a njegov osvedočeni kritičar, američki novinar Ben Rotenberg nastavio je gde je stao tokom deportacije Srbina iz Melburn.

Rotenberg je iskoristio priliku da se oglasi nakon ispadanja Đokovića i naglasi da postoji mogućnost da Novak ostane bez prvog mesta.

Aleksandar Zverev je u polufinalu Monte Karla, igra protiv Stefanosa Cicipasa, a Amerikanac, koji i ne krije da ne voli Đokovića iskoristio je priliku da pomene Novaka. Izračunao je u kom scenariju bi najbolji teniser sveta mogao da ostane bez svog trona.

Ukoliko Zverev osvoji masters u Monte Karlu, dakle pobedi Cicipasa, zatim i boljeg iz duela Davidoviča Fokine i Dimitrova, pa nakon toga osvoji i turnir iz kategorije 250 u Minhenu, a Đoković ispadne na turniru u Beogradu pre polufinala, Nemac će prvi put u karijeri postati prvi na svetu, analizirao je Rotenberg

Nema sumnje da se u odsustvu Danila Medvedeva isključivo Novak Đoković pita o prvom mestu i da sve zavisi od njegovih rezultata-

Žreb za turnir u Beogradu biće održan u subotu i Novak će saznati svoje potencijalne protivnike na Serbia openu. Nema sumnje da će pune tribine na centralnom terenu na Dorćolu biti dodatni motiv za najboljeg na svetu.

ATP lista

U prvih 10 nije bilo pomeranja, pa je Aleksander Zverev i dalje treći, Rafael Nadal četvrti, Stefanos Cicipas je peti, Mateo Beretini šesti, a u TOP 10 su i Kasper Rud, Andrej Rubljov. Feliks Ože- Alijasim i Kameron Nori.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!