AUSTRALIJANAC BRANIO ĐOKOVIĆA OD NOVOG NAPADA: Bio bi suspendovan da je odustao

Novosti online

27. 03. 2022. u 14:30

NOVAK Đoković se po ko zna koji put od početka godine našao ne meti kritika i napada. To je sada uradila nekadašnja osvajačica Australijan opena u dublu Čanda Rubin.

АУСТРАЛИЈАНАЦ БРАНИО ЂОКОВИЋА ОД НОВОГ НАПАДА: Био би суспендован да је одустао

Tanjug/AP

Naime, on je zamerio svetskom broju jedan što se nije pojavio na Indijan Velsu koji se sa turnira povukao odmah nakon žreba.

- Samo se nadam da mu se to neće ponovo dešavati na svim turnirima za koje znamo pravila i uslove. Mora biti veliki problem to što nije vakcinisan, pa se nadam da će bar donositi odluke koje su potrebne da ne bi bio negativna priča na startu svakog turnira. Jedno je kada si malo povređen i nadaš se da ćeš igrati, a ovo je druga stvar - rekla je Rubin.

Ipak, u odbranu Novaka Đokovića stao je Amerikanac Pol Meknami koji je još jednom pokazao koliko ceni srpskog asa. On je Rubinovu podsetio da je zaboravila jednu važnu činjenicu.

- Poštujem Čandu, ali moje shvatanje je takvo da ga je trebalo sprečiti da igra, pre nego da se on povuče. U suprotnom, prema ATP pravilima bio bi suspendovan sa prvog narednog Mastersa - istakao je Meknami.

Podsetimo, Nole je ove godine igrao samo u Dubaiju, a naredni turnir na kome bi trebalo da nastupi je Monte Karlo (10-17. april).

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta