NOVI NAPADI NA NOVAKA! "Đoković je poremetio sve, nadam se da se ovo neće više ponoviti"

Novosti online

27. 03. 2022. u 09:01

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković nedavno je odneo malu pobedu nad Asocijacijom teniskih profesionalaca koja je pokušala da ga kazni zbog prekasnog "odustajanja" od učešća na mastersu u Indijen Velsu.

НОВИ НАПАДИ НА НОВАКА! Ђоковић је пореметио све, надам се да се ово неће више поновити

Foto: EPA

Naime, Noletu je odlukom Asocijacije teniskih profesionalaca bilo zabranjeno da se takmiči na ovogodišnjem pariskom mastersu jer se kasno povukao sa turnira u Indijan Velsu, ali je on u žalbenom procesu uspeo da poništi tu odluku, pa će, pored nastupa na Rolan Garosu, moći i drugi put u 2022. da nastupa u "gradu svetlosti".

Sada se tim povodom oglasila Čanda Rubin, nekadašnja američka teniserka a sada komentatorka Tenis čanela, specijalizovanog američkog kanala koji se bavi dešavanjima u i oko belog sporta.

Njoj je zasmetalo što je Đoković samo dan pred početak turnira objavio da mu nije dozvoljen ulazak u SAD.

- Samo se nadam da se ova priča neće ponavljati na svim turnirima za koje znamo pravila i uslove. Već to što dosad nije vakcinisan je veliki problem, ali se nadam da će bar ubuduće donositi odluke na vreme da ne bi bio negativna priča na startu svakog turnira. Jedno je kada si malo povređen pa čekaš poslednji momenat jer se nadaš da ćeš moći da zaigraš, ali ovo je druga stvar, on nije ni doputovao na turnir a čekao je dan-dva do početka da objavi kako ne može da igra. To je poremetilo sve na ovom turniru - zaključila je Amerikanka koja je 1996 osvojila Australijan open u dublu sa Arančom Sančes Vikario.

BONUS VIDEO - Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati