"NEĆU DA LAŽEM ILI KRIJEM NEŠTO": Nadal iskreno govorio o povredi stopala!

Novosti online

17. 03. 2022. u 14:29

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal briljira ove sezone. Ipak, nakon plasmana u četvrtfinale Indijan Velsa zabrinuo je navijače izjavom da ga muči stopalo.

НЕЋУ ДА ЛАЖЕМ ИЛИ КРИЈЕМ НЕШТО: Надал искрено говорио о повреди стопала!

FOTO: AP

"Bik sa Majorke" je bio bolji u osmini finala od Rajlija Opelke sa 7:6(3), 7:6(5). Novinare je posle tog susreta zanimalo u kakvom stanju mu je stopalo.

- Kako kad. Neću da lažem ili krijem nešto. Danas sam se osećao malo lošije nego prethodnih dana. Istina je da mi je stopalo poslednjih par dana pravilo malo više problema. To se dešava, mogao sam da očekujem. Nastojim da budem spreman za sve. Ovo je svakako poslednji turnir koji ću igrati na betonu pre nego što pređem na šljaku. Moram još malo da se potrudim, nadam se da će mi stopalo biti dobro. Ne razmišljam previše o tome. Ako se nešto dogodi, moraću to da prihvatim - rekao je Nadal.

Španac je fantastično otvorio godinu sa 18-0 i tri osvojena turnira (Melburn, Australijan open, Akapulko).

- Iznenađen sam. Osvojio sam tri titule i igraću četvrtfinale Indijan Velsa. Ne mogu da kažem ni da sam ostvario san, jer pre dva meseca nisam ovo mogao ni da sanjam.

Naredni protivnik mu je Nik Kirjos protiv koga vodi sa 5:3 u međusobnim duelima.

- Nik je težak protivnik na svim podlogama. Kada igra dobro, kada je motivisan, jedan je od najtežih rivala. Ali u ovoj fazi takmičenja ne možete očekivati ništa drugo. Moraću da igram dobro, videćemo šta će biti - zaključio je Nadal.

Duel Španca i Australijanca na programu je ovog četvrtka od 23 sata.

BONUS VIDEO: Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)