SERENA VILIJAMS - "JA BIH BILA U ZATVORU" Dvostruki su standardi, šta bi bilo da Đoković to uradi?

Novosti online

05. 03. 2022. u 10:04

AMERIČKA teniserka Serena Vilijam kritikovala je ATP zbog odluke o sankcionisanju trećeg tenisera sveta Aleksandra Zvereva.

СЕРЕНА ВИЛИЈАМС - ЈА БИХ БИЛА У ЗАТВОРУ Двоструки су стандарди, шта би било да Ђоковић то уради?

FOTO: EPA

Nemac je diskvalifikovan sa turnira u Akapulku, a razlog je taj što je slomio reket o stolicu na kojoj sedi sudija, pritom je morao da plati kaznu od 40.000 dolara i oduzeti su mu bodovi.

Upravo zbog toga oglasila se Serena Vilijams. Kritikovala je dvostruke aršine koji važe u tenisu.

- Postoje dvostruki standardi. Da sam ja uradila isto to, verovatno bih sada bila u zatvoru, ne šalim se - izjavila je Vilijams i dodala:

FOTO: AP

- Svako je drugačiji. I na terenu i van terena, veoma sam strastvena u onome što radim. Takva sam. Volim to. Volim kakav sam uticaj imala na ljude, sada i kroz kompanije u koje sam ulagala. Da nema te strati na terenu, ne bi bilo ni ove koje imam u poslu - zaključila je Serena.

Podsećamo, ona je poslednji put učestvovala na prošlogodišnjem Vimbldonu kada je morala da se povuče zbog povrede. Još uvek se nije vratila na teren.

FOTO: AP/Tanjug

Đoković deportovan i izbačen sa Ju-Es opena

Podsetimo, na Australijan Openu u januaru ove godine Đoković nije nastupio zbog deportacije, usled povlačenja medicinskog izuzeća, koje mu je ranije dato.

Dok je dve godine ranije Novak Đoković izbačen sa turnira u Njujorku. Novak Đoković diskvalifikovan je sa Ju-Es opena jer je pogodio linijskog sudiju u prvom setu četvrtog kola protiv Pabla Karenja Buste. Đoković je u nehotice u glavu pogodio ženu koja je sudila pri rezultatu 5:6 i ona je posle toga ostala da leži na terenu.

Nameće se pitanje, kako bi organizatori turnira u Akapulku i sama organizacija ATP reagovali da je na mestu Aleksandra Zvereva bio Novak Đoković?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)