PILIĆ O ĐOKOVIĆU: Novak je najveći igrač svih vremena, nikad nije imao podršku kao Nadal i Federer

Novosti online

15. 02. 2022. u 17:44

LEGENDARNI hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić prokomentarisao je intervju Novaka Đoković koji je dao za Bi-Bi-Si (BBC).

ПИЛИЋ О ЂОКОВИЋУ: Новак је највећи играч свих времена, никад није имао подршку као Надал и Федерер

Foto: N.Paraušić

Najbolji igrač sveta je istakao da ne želi da se vakciniše i da je zbog toga spreman da se odrekne učešća na Rolan Garosu i Vimbldonu (na oba turnira brani titulu).

- Novak ima pravo da ima svoj stav. Meni je jako žao što je Novak koji ima tako sjajnu karijeru dođe u situaciju da ne igra na Rolan Garosu i Vimbldonu. Da ne podigne opet te pehare i izgubi prvi poziciju na ATP listi. Ako je njegov stav o vakcini tako čvrst i ako mu je važnije da se ne vakciniše i propusti grend slemove do kraja godine, onda on na to ima pravo. On je najveći igrač svih vremena, ali zapadna štampa jedva će dočekati da on ne zaigra na najvećim turnirima u nastavku sezone - rekao je Pilić za emisiju "Kec na jedanaest" i dodao:

- Imam veliko iskustvo u sportu i jako dobro poznajem zapad i njihove medije. Novak im je kamenčić u cipeli i nikada mu nisu dali podršku koju su davali Federeru i Nadalu.

Novak će dominirati i naredne godine

Iskusni strateg veruje da će Đoković i naredne godine biti u sjajnoj formi, čak iako propusti sve grend slemove ove sezone.

- Uveren sam da ima mogućnost da se vrati sledeće godine, i ako ne bude igrao na Rolan Garosu, Vimbldonu i US openu. Novak ima neverovatan teniski moral i strašan psihički potencijal i on će i sledeće godine biti Novak Đoković, bez sumnje. On ima specifičan karakter, poseban duh i neverovatnu harizmu i na njega niko ne može da utiče - zaključio je Pilić.

Treba reći da se u međuvremenu pojavila informacija da će Novak braniti titulu u Londonu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere