AKO SE ĐOKOVIĆ NE VAKCINIŠE BIĆE ISKLJUČEN: Rafin trener - "Nadala ne možete nikada da otpišete"

Novosti online

05. 02. 2022. u 12:17

TRENER Rafaela Nadala Karlos Moja govorio je uspehu svog pulena, koji je osvojio Australijan open, ali i Novaku Đokoviću i njegovim šansama da se vakciniše.

АКО СЕ ЂОКОВИЋ НЕ ВАКЦИНИШЕ БИЋЕ ИСКЉУЧЕН: Рафин тренер - Надала не можете никада да отпишете

Tanjug/AP

Rafael Nadal je u Melburnu došao do 21. grend slem trofeja, pobedio je Danila Medvedeva.

Dodatni značaj ovom trijumfu daje i činjenica da je to bio tek drugi zvanični turnir na kojem je Rafa igrao posle šestomesečne pauze zbog povrede stopala.

- Sve je bilo iznenada ovog puta, proces je bio dug i komplikovan. Ali kada smo videli koliko dobro trenira, kako je osvojio turnir u Melburnu, već smo pomislili da će imati šansu. Nikada ne možete da otpišete Rafu zbog svega što on predstavlja, rekao je Moja.

- Neverovatno je kako je iskoristio tu šansu. Rodžer je imao dve meč lopte na Vimbldonu da osvoji 21. grend slem i nije ih iskoristio. Novak se nije izborio sa pritiskom i odigrao je jedan od svojih najgorih mečeva u finalu US opena. Ali Rafa je znao da se oporavi posle lošeg starta. Mislim da ovo neće biti njegova poslednja grend slem titula. Biće jedan od najvećih favorita na Rolan Garosu, ako bude zdrav. Taj turnir je sada njegv naredni cilj.

Brojni mediji preneli su informaciju da će se Novak Đoković vakcinisati.

- Mislim da ovaj Rafin trijumf nije promenio ništa kod Novaka. Jasno je da će, ako se ne vakciniše, biti isključen iz borbe u koju je mnogo uložio. Biće mu teško da igra grend slem turnire i njegova karijera će biti ugrožena. Ne mislim da je Novak antivakser, jednostavno je uvek branio pravo izbora. Ali sada je u komplikovanoj situaciji, zaključio je Moja.

BONUS GALERIJA: Nadal osvojio Australijan open

Pošto mu nije bilo dozvoljeno da igra u Australiji, najbolji teniser sveta će sezonu početi na turniru u Dubaiju, koji je na programu od 21. februara.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili