ĐOKOVIĆ PRVA ZVEZDA MASTERSA U MADRIDU: Spektakularna najava, glavni grad Španije oblepljen Novakovim posterima (VIDEO)

Novosti online

05. 02. 2022. u 08:42

VIŠE od dva meseca pre početka mastersa u Madridu, glavni grad Španije oblepljen je plakatima sa likom najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

ЂОКОВИЋ ПРВА ЗВЕЗДА МАСТЕРСА У МАДРИДУ: Спектакуларна најава, главни град Шпаније облепљен Новаковим постерима (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Čini se da je nakon čitavog slučaja sa Australijom, Novak Đoković dobio simpatije sve većeg broja ljudi iz raznih krajeva sveta, piše Meridianbetsport.

Dokaz za tako nešto je i najnovija slika koja nam stiže iz glavnog grada Španije - Madrid je ceo izlepljen posterima Novaka Đokovića!

Upravo se od našeg tenisera očekuje da bude prva zvezda Mastersa u glavnom gradu Španije koji je planiran za period od 26. aprila do 8. maja.

To bi rtrebalo da bude jubilarno 20. izdanje turnira u glavnom gradu Španije koji se igra od 2002. godine, s tim što je 2020. otkazan zbog pandemije koronavirusa. Turnir se do 2008. igrao u zatvorenom na betonu, a od 2009. godine je prešao na otvorene terene i šljaku kada je preuzeo mesto Hamburga u Masters seriji.

Novak je slavio tri puta, kao i Rodžer Federer, a rekord je Nadal sa pet trijumfa. prošle godine španac je ispao u četvrtfinalu od potonjeg osvajača Saše Zvereva, a Nole nije branio trofej iz 2019.

Nedavno je čak i gradonačelnik Madrida Hose Luis Martinez Almeida potvrdio da će Đoković biti srdačno dočekan u Madridu bez obzira na to da li će se vakcinisati ili ne.

Istina, za sada je u Španiji takvo pravilo da morate biti vakcinisani ukoliko planirate da boravite u zemlji, ali ko zna šta sve može da se promeni do aprila…

U svakom slučaju, čini se da smo dobili potvrdu da će Đoković učestvovati na madridskoj šljaci u jeku proleća…

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024