DANIL Medvedev je održao jednu od najpotresnijih konferencija za štampu u istoriji tenisa.

Komentari (17)

Rasa CAR

30.01.2022. 18:40

Nadam se da će nekad da pogleda snimak ovog meča, pa će da vidi koliko ga je Rusa bodrilo, a koliko "nekih drugih sa zastavom istih boja"! A nadam se da će i da uvidi koliko je bilo teško Noletu da postigne ovo sve što je postigao sa takvim odnosom prema njemu!

ZAvram

30.01.2022. 19:15

Најсрамнија, најсумњивија победа у историји тениса! Шта је, у полуфиналу, тражио толико дуго Надал у тоалету? А када се вратио, после недозвољено дуге паузе, почео је да скаче, као да није више био "сам". Разумете шта желим да кажем. Дешавало се и раније са Новаковим противницима... А лопте противника би летеле према Нолету, такође после тих одлазака у тоалет, као да желе да га убију, а не да поентирају...

MiR

30.01.2022. 20:00

Podrska za divnu slovensku dusu i velikog tenisera Danila Medvedeva! NATO-drzava, NATO-publika, NATO-sportisti - svi su oni jednostavno NACISTI! Normalan svet bi trebalo da organizuje svoje turnire i da se ne mesa sa tim ubicama svega ljudskog!

malo bezobrazne istine

30.01.2022. 20:40

Tesko i pretesko ali ne znam da li i u Rusiji imaju pravi izraz za INAT. Ne nogu oni da nas j ... kolko mi mozemo da izdrzimo i ne j.. lep negi uporan Zato... Uprkos svemu

Ana

30.01.2022. 21:03

Данил је коначно схватио о чему се ту ради и са чиме се Ноле бори од почетка каријере. Браво..разумели су сигурно.

Ne daj se

30.01.2022. 21:16

Decko budi pametniji od Novaka. Oni to njemu rade svaki slem, svako finale je njegova Sparta. A on se I dalje pravi ludi umesto da ih otera u 3 pm I nastavi svoje. Gledaj sebe i svoju igru. Drugi ne treba da te interesuju.

Lola

30.01.2022. 21:20

Danilo to je svih ovih godina bilo rezervisano za Novaka.Posto ga sad nije bilo taj vrli i ,, kulturni" zapadni svet se okrenuo protiv tebe. Prvo si pravoslavac a onda i Rus i kao takav nisi pozeljan da te podrze u odnosu na ,, vrlog " zapadnjaka Nadala?! I treba da ides na turnire gde znaju da podrze sport cistog srca a ne na ovakve diskriminatorne turnire. Puna im usta demokratije slobode ili kulture , a u stvari su obicni moralni varvari!

Marko

30.01.2022. 21:46

Decko je mnogo ali mnogo inteligentan. Ta njegova inteligencija ga uz fizicke predispozicije koje ima,cini vrhunskim teniserom. Ono sto ga sputava da bude konkurentan velikoj trojci je upravo tolika emotivnost koju posvecuje odnosu drugih prema sebi. Svet je surov,jednostavno je tako.

Vukasin Trklja

30.01.2022. 21:57

Praktično svaki članak koji se pojavi u zapadnim medijima o Novaku je ili lažan ili je toliko iskvaren izvrtanjem činjenica i/ili izostavljanjem kritičnih detalja, da neupućenim čitaocima daje percepciju koja je 180 stepeni od istine. To se ne odnosi samo na Novaka, već i na sve sportiste na aktuelnoj listi „Osovine zla“, na kojoj je Srbija i svi koji se usude da je brane kao Rusija. U okviru ovog veka laži, zapadni svet izgleda kao uprošćeno mesto dobra i zla i običan čovek ne razmišlja dalje od svoje sledeće flaše piva. Osećaj da je američka propaganda prodala svet, uključujući Australiju, je da su oni najuspešniji ljudi na svetu i da je Amerika najuspešnija zemlja, koristi se da podrži ideju da je američka politika inherentno humana jer nam njihova kultura govori da je uspeh merilo njihovog finansijskog uspeha bez obzira da li su krali od drugi poput Australijanaca koji su ga ukrali od Aboridžina, i Amerikanaca koji su ubili Indijance da bi okupirali njihovu zemlju. . Šta je, Amerika prodaje koruptivne laži koje zapad kupuje kada je uspešan samo deo američkog društva upravo zato što američka politika nije humana?

Robert

30.01.2022. 22:31

Da li se Australija crveni od stida sto je i sama direktan ucesnik cirkusa zvanog AO? Ovogodisnji turnir tzv. AO je antipropaganda ne samo tenisa vec sporta uopce. Stoga predlazem, da se ovaj turnir izmjesti u npr. Aziju ili Afriku, sto dalje od Australije.