STEFANOS CICIPAS NAKON PORAZA: Ovo je bio najsmešniji trenutak meča!

Novosti online

28. 01. 2022. u 14:22

RUSKI teniser Danil Medvedev pobedio je Stefanosa Cicipasa sa 7:6(5), 4:6, 6:4, 6:1 i plasirao se u finale Australijan opena.

СТЕФАНОС ЦИЦИПАС НАКОН ПОРАЗА: Ово је био најсмешнији тренутак меча!

Tanjug/AP

Nakon poraza od drugog tenisera sveta, Cicipas je izneo svoje mišljenje

- Poraz je poraz. Ja sam osoba koja se bori do poslednjeg poena. Igrao je bolje. Dobro, bolji tenis je igrao. Uzeću samo najbolje iz ovoga. Ne fokusiram se na negativne stvari. Duga sezona je pred nama, sa mnogo prilika. Uvek pokušavam da napredujem, fizički, mentalno. Iskoristiću današnji nastup za ubuduće - rekao je Cicipas i dodao:

- Igrao sam bolje nego prošli put. Prošle godine sam bio preumoran nakon pet setova sa Nadalom. Nisam se oporavio na način na koji sam želeo. Sada sam osećao udarce, mentalno sam bio dobro. Blizu sam bio. Taj-brejk prvog seta je bio važan. Osećam da sam mogao da ga dobijem. Možda sam drugačiju taktiku da primenim.

Na pitanje da li je pričao sa ocem, odgovorio je:

-Nisam. Ne čujem ništa dok igra. Publika je glasna, moraš da imaš super-sluh kako bi čuo šta ti trener govori. Pre neki dan sam se smejao kad sam igrao protiv Pera. Dobio sam opomenu iako je moj trener bio pet kilometara dalje od mene. To je bio najsmešniji trenutak na AO - rekao je Cicipas.

BONUS VIDEO Marina Maljković ostaje selektor: Rodoljublje jače i od sportskog motiva

 

(Sportska centrala)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024