GOLMAN ZVEZDE VODI KANADU NA MUNDIJAL: Odbrana Milana Borjana o kojoj svi pričaju! (VIDEO)

Novosti online

28. 01. 2022. u 08:11

MILAN Borjan izrasta u junaka reprezentacije Kanade u fudbalu. Čuvar mreže Crvene zvezde jedan je od najzaslužnijih za put koji je trasirala "zemlja javorova" ka Mundijalu.

ГОЛМАН ЗВЕЗДЕ ВОДИ КАНАДУ НА МУНДИЈАЛ: Одбрана Милана Борјана о којој сви причају! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub/onesoccer

Borjan je bio ključan čovek u novom trijumfu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, zbog čega su Kanađani za još tri koraka bliži plasmanu na prvi Mundijal od 1986. godine!

Kanada je slavila 2:0 na teškom gostovanju u Hondurasu, a upravo je Borjan bio možda i presudan u tom trijumfu!

Kanađani su sačuvali prvo mesto u Konkakaf kvalifikacionoj grupi. Do vođstva su došli autogolom Denila Maldonada u 10. minutu, a Džonatan Dejvid potvrdio je pobedu.

Verovatno presudan momenat se dogodio u 70. minutu, kada je Borjan zabeležio, ispostaviće se, ključnu odbranu da sačuva vođstvo Kanađana.

Centaršut iz slobodnog udarca sa leve strane je stigao do Arijage, ovaj je šutirao glavom, ali se Borjan majstorski "izdužio" i odbranio udarac koji bi sigurno završio u njegovoj mreži.

Kanadi na ruku ide i pobeda Kostarike nad Panamom, te sada Borjanov tim ima pet bodova više (19) na tabeli od četvrtoplasirane Paname.

Zašto je to bitno? Zbog toga što samo prva tri tima idu direktno na Svetsko prvenstvo, dok četvrti ide u interkontinentalni baraž.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega