"HOĆE DA POŠALJU NOVAKA U PENZIJU": Ruskinja iznenadila javnost izjavom o Đokoviću

Novosti online

22. 01. 2022. u 22:46

NOVAK Đoković proživeo je pravi pakao u Australiji. Najbolji igrač sveta je deportovan iz Melburna i zabranjeno mu je da nastupi na prvom grend slemu u sezoni. Sada je o svemu tome govorila ruska teniserka Jekaterina Bičkova.

ХОЋЕ ДА ПОШАЉУ НОВАКА У ПЕНЗИЈУ: Рускиња изненадила јавност изјавом о Ђоковићу

Foto AP

Ova 36-godišnjakinja ističe da postoji mogućnost da neko ovakvom odlukom želi da penzioniše srpskog asa.

Na početku je naglasila da sumnja da Novak nije doneo svu potrebnu dokumentaciju.

- Ne verujem da igrač koji ide da osvoji Australijan open i sa sobom vodi grupu stručnjaka nije pripremio svu potrebnu dokumentaciju pre puta. To je neka vrsta igre. Ne razumem šta se dešava. Nema smisla da meta bude Đoković jer je otputovao tamo sa medicinskim izuzećem, i nije jedini koji je tako ušao u zemlju. Da li mislim da je ova stvar izrežirana? Da - rekla je Bičkova.

Uverena je da Đoković ne bi ni otputovao u Australiju da nije imao sve potrebne papire za ulazak u ovu zemlju.

- Teško da bi Novak tek tako putovao u Australiju i leteo 20 sati... To se ne radi, ne verujem i da je Đoković antivakser, samo je rekao da svaki čovek treba da ima pravo izbora. Oni tamo nisu dali izbor, sada praktično izbor ne postoji ni u jednoj državi. Možda je hteo da bude simbol te borbe.

Jekaterina Bičkova/Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Za kraj je iznela i mišenje o tome da se sve ovo namerno pakuje prvom igraču sveta kako bi završio karijeru.

- Ukratko, u Australiji se odigrala jedna vrlo opskurna igra. Nema u ovome nikakve simpatije za Novaka, niti negativnosti za Australiju i vladu te zemlje, samo nije jasno šta se tačno dogodilo. Ovakve situacije ne smeju da se dešavaju na ovom nivou. Ovo su zakulisne radnje. I ona situacija sa Ju-Es Opena kada je diskvalifikovan bila je apsolutno luda i neverovatna. Dakle, ne isključujem mogućnost da njegov status borca za prava obespravljenih i osnivača nove teniske unije, igra ulogu. Nije isključena mogućnost da će pokušati da ga sklone i da ga pošalju u penziju. Ovo nije činjenica, ali je moguće kao opcija. Novak se protivi sistemu i to se obično ne završi dobro, čak i za jake momke poput njega - zaključila je Bičkova.

Podsetimo, Jekatarina Bičkova je četiri godine bila u penziji, ali se prošle vratila turnirima.

BONUS VIDEO: Navijači na veličanstven način dočekali Novaka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije