NEPRIMERENI KOMENTARI AUSTRALIJSKOG NOVINARA: Smatra da je bolje da Đoković nije ni dolazio u zemlju!

Novosti online

17. 01. 2022. u 10:49

KRITIKE na račun srpskog tenisera Novaka Đokovića uputio je i čovek koji ga je bezbroj puta intervjuisao nakon čudesnih pobeda u Australiji.

НЕПРИМЕРЕНИ КОМЕНТАРИ АУСТРАЛИЈСКОГ НОВИНАРА: Сматра да је боље да Ђоковић није ни долазио у земљу!

FOTO: Tanjug

Prezenter DŽim Kurijer uglavnom je na Rod Lejver areni kada se igraju najatraktivniji mečevi. Upravo je on bio tu nakon bezbroj mečeva u kojima je Novak Đoković razgaljivao publiku u Melburnu.

Kurijer je često u prošlosti hvalio i komplimentima obasipavao Đokovića, a sada je iskoristio priliku da ga "šutne" dok je u blatu.

Za kanal 9 Kurijer je rekao da je mnogo bolje bilo da Novak nije ni dolazio u Australiju.

- Na kraju, svi koji su uključeni u ovo su izgubili. Ali, bilo bi mnogo bolje da Novak nikada nije došao ovde – za njega, ceo tenis i vladu. Jedan od Novakovih najboljih prijatelja Vasek Pospišil rekao je da je bio sa njim početkom decembra i da se pomirio sa činjenicom da neće doći u Australiju. Onda Novak dobije kovid i nekako dobije to medicinsko izuzeće. Mislim da mora da se otkrije koji deo vlade je znao za to i zašto je došlo do kurcšlusa.

Kurijer je rekao da ne razume zašto je Đokovićeva papirologija prvobitno odobrena.

- Bio sam na aerodromu u Los Anđelesu i morao sam da imam toliko ozbiljnu papirologiju da uđem, a primio sam dve doze vakcine - rekao je Kurijer.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

(Kurir sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)