"PRE NEGO ŠTO ISPALITE SVE METKE U MENE..." Otkrivena potresna privatna poruka Novaka Đokovića

D. N.

15. 01. 2022. u 14:16

DA li će Novak Đoković ostati u Australiji ili biti deportovan, je i dalje jedna od najvećih misterija, a dok se čeka konačna odluka, u noći između subote i nedelje po našem vremenu, a možete da je pratite uživo na portalu "Novosti", otkrivena je jedna potresna Noletova privatna poruka.

ПРЕ НЕГО ШТО ИСПАЛИТЕ СВЕ МЕТКЕ У МЕНЕ... Откривена потресна приватна порука Новака Ђоковића

FOTO: EPA

Nju je otkrio niko drugi do, godinama unazad, najveći "Novakomrzac" među teniserima, Nik Kirjos.

Australijanac koji je, kada je video šta njegova država radi najboljem igraču sveta, rešio da stane u Đokovićevu zaštitu.

I, uradio je to i prošle nedelje, u emisiji "Bez granica" u kojoj učestvuje sa još dva sagovornika, a uradio je to i ove subote. 

U iznova fantastičnom obraćanju javnosti, Kirjos je ovom prilikom otkrio i da mu se Novak Đoković javio putem Instagrama.

Youtube / No boundaries podcast

- Novak me je lično kontaktirano na Instagramu i rekao "Hvala što se zauzimaš za mene". Nije baš očekivao da ću od svih kolega baš ja da izađem u medije i stanem uz njega, započeo je australijski teniser sa iznošenjem detalja iz prepiske sa najboljim teniserom sveta.

A onda je Kirjos, koji je trenutno u samoizolaciji, jer se inficirao novim koronavirusom, naglasio koliko bi Novak samo voleo da ljudi (pre svega u Australiji) probaju da shvate šta se dešava, umesto da ga streljaju bez da se u razloge za to upuštaju.

- Evo, pročitaću vam od reči do reči šta mi je Đoković o tome napisao. Piše ovako: "(Ljudi), probajte da zapravo shvatite celu situaciju, i da pritom imate bar malo objektivnosti, umesto da ispalite odmah sve metke. Na tome (što si, Kirjose, razmislio o celoj situaciji) sam ti zahvalan, otkrio je australijski teniser.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta Novak Đoković doživljava u Australiji i šta ga čeka u vezi sa Australijan openom 2022, koji počinje ovog ponedeljka, 17. januara.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)