"ĐOKOVIĆ NIJE ANTIVAKSER": Bivši australijski teniser veruje da će sud biti nepristrasan

Novosti online

15. 01. 2022. u 09:20

NOVAK Đoković je glavna tema u Australiji, a o svemu što se dešava sa najboljim teniserom sveta govorio je bivši igrač ove zemlje Pol Meknami.

ЂОКОВИЋ НИЈЕ АНТИВАКСЕР: Бивши аустралијски тенисер верује да ће суд бити непристрасан

FOTO: AP/Tanjug

Iako imigracioni ministar Aleks Hok smatra da je srpski as opasnost po sve zbog toga što se nije vakcinisao tako ne misli nekada 24. teniser sveta. Meknami ističe da Đoković nije antivakser.

- Ja (možda na sreću) imam obaveze u narednih nekoliko sati. Ovaj slučaj će se pokrenuti. Pričaće se da li će Đoković možda povećati antivaksersko raspoloženje s obzirom na njegov visok profil. Postoji snažna percepcija da je on antivakser, ali problem je što nije. Verujem da će sud na to gledati nepristrasno - napisao je Meknami na Tviteru.

Da li će Novak biti u prilici da pojuri rekordnu 10. titulu u Melburnu znaće se kada prođe poslednje suđenje koje je zakazano za danas u 23.30.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati