AUSTRALIJSKA TV stanica "Kanal7" rešila je da se obračuna sa vinovnicima incidenta u kome je dvoje voditelja informativne emisije izvređalo Novaka Đokovića, ali ceh je platila treća osoba!

Komentari (8)

Loptica

14.01.2022. 09:16

Pa naravno da je otpušten tip koji je njihovu privatnu konverzaciju stavio online. Sve što se snimi na jednoj TV vlasništvo je te TV. A da je Novak ispao asshole, ispoao je, zaboravio je, iako je sveCki teniser, da svet nije Srbija

Duki

15.01.2022. 08:36

@Loptica - O kom ti svetu govoriš i u kom ti svetu živiš? O svetu koji je zasnovan na sili, koji se obogatio na patnji ,krvi i životima siromašnih i obespravljenih naroda.Vidiš li ko i na koji način ,zbog svog interesa uništava i ponižava mnoge države u tom tvom svetu. Ako neko to ne vidi, mora da je mnogo glup ili slep kod očiju!

Dragan

14.01.2022. 10:42

Ovo je još jedan dokaz kolika se mržnja i histerija podigla u Australiji protiv našeg Novaka, samo da ne bi igrao i osvojio turnir. Znači da je dozvoljeno vređati i pljuvati Novaka Đokovića, a nije dozvoljeno ukazati javno na takvo odvratno ponašanje australijskih TV voditelja.

Leštanac

14.01.2022. 11:58

Još jedan dokaz, kao što je jedan poznati srpski političar i sportista danas na jednoj tv rekao, da je ovo sve što se dašava sa našim Noletom čist fašizam. Englezi su pritajeni fašisti, za razliku od Hitlera, koji je bio agresivni fašista. Setite se šta je bilo za njegovo vreme sa spotistima na OI u Nemaškoj. Drugo, Englezi gdegod bili oni smatraju da je tenis sportska igra "gospode". A gospoda su Englezi. Prema tome nemože jedan Srbin, koji treba da bude rob i sluga da bude bolji, najbolji, od svih Engleskih tenisera.Bahati, sujetni i pohlepni englezi!!!!! Namerno pišem malim slovom englezi.