OGLASILA SE DIJANA ĐOKOVIĆ: Ne izbacujte Novaka, on nije kriminalac!

Novosti online

11. 01. 2022. u 23:05

DIJANA Đoković, majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đoković dala je intervju za australijske medije i istakla da se nada da joj sina neće deportovati.

ОГЛАСИЛА СЕ ДИЈАНА ЂОКОВИЋ: Не избацујте Новака, он није криминалац!

Foto: Arhiva Novosti

Zabrinuta je i ona zbog svega što se dešava, ali uprkos tome nada se da će Nole igrati na prvom grend slemu u sezoni.

- Čitajući novine saznala sam da postoji šansa da još hoće da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da će ostati i da će igrati. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svetu, pustite ga da igra i da pokaže šta zna - rekla je Dijana Đoković.

Ona je potom bila upitana da li je fer da sada ministar odlučuje o sudbini Novaka, tačnije da je on taj koji može da odredi da ne igra u Melburnu?

- Ne mislim da je fer. Sudija Keli je odlučio da je slobodan, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovek može da donese drugu odluku. Ali ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvatam.

Foto: N. Paraušić

Istakla je da se sud ispravno postupio kada je oslobodio njenog sina.

- Nisam upućena u detalje, ne znam sve o problemu i nisam pričala sa Novakom o tome. Čitam o svemu u novinama. Ono što mogu da kažem je da je sudija Keli sedam sati slušao obe strane i onda odlučio da je Novak slobodan. Za mene je to zatvorena knjiga.

Na pitanje da li je Novak u decembru znao da ima koronu dok je bio u Srbiji i na konstataciju da je tih dana bio aktivan u javnosti, Dijana odgovorila je da se izolovao čim je saznao.

- Verovatno nije znao, kad je shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju. Zaista ne mogu da kažem ništa o tome, možda je najbolje da za to pitate njega - zaključila je majka osvajača 20 grend slem titula.

Takođe, Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta je danas istakao da je Nole slobodan i da nema više nejasnoća oko toga.

BONUS VIDEO: KONFERENCIJA ZA NOVINARE PORODICE ĐOKOVIĆ: Veoma smo emotivni zbog svega što se dešava

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Rud prestigao Sinera (VIDEO)