KAKVA SCENA U MELBURNU: Da li je moguće da je Đoković sa njim trenirao?

Novosti online

11. 01. 2022. u 21:18

NOVAK Đoković odradio je dva treninga u Melburnu. Jasno je da srpski as čini sve da se što bolje spremi za početak Australijan openu na kome bi trebalo da nastupi.

КАКВА СЦЕНА У МЕЛБУРНУ: Да ли је могуће да је Ђоковић са њим тренирао?

Foto: EPA-EFE/KELLY DEFINA/POOL

Ipak, bura oko svega onoga što se dešavalo najboljem teniseru sveta se ne stišava, pa još uvek ne može sa sigurnošću da se tvrdi da će 34-godišnjak igrati na prvom grend slemu sezone. No, njegov otac Srđan Đoković ističe da dileme više nema.

Priliku da trenira sa osvajačem devet titula u Melburnu iskoristio je i mladi australijski teniser Džejms Mekejb. Na kraju istog se slikao sa Srbinom. Ovaj 1.211. teniser na ATP listi je u prvom kolu kvalifikacija poražen od Alehandra Tabila sa 7:6(5), 3:6, 6:3.

Zanimljivo je to da mu ovo nije prvi put da se slika sa Đokovićem. To je uradio 2013. godine pred meč Novaka sa Davidom Fererom, pa su te dve fotografije, spojene zajedno, mnoge ljubitelje tenisa razgalile:

Posle nekih kadrova jasno je koliko je prvom reketu sveta stalo da na najuspešnijem grend slemu bude pravi.

To najbolje potvrđuje jedna rečenica Đokovića sa treninga na "Rod Lejver areni". Srbin je bio vidno iznerviran nakon jednog udarca koji nije izveo kako je zamislio.

- Hajde, bre, Novače, kako da pobedim ovde – izgovorio je Novak nekoliko trenutaka pre nego što mu je Goran Ivanišević udelio savete.

Podsetimo, žreb za Australijan open zakazan je za četvrtak, a osvajač 20 nejvećih teniskih trofeja je postavljen za prvog nosioca.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024