AMERI U NEVERICI: NJihova zvezda sporta, promoterka vakcinacije, slavi Đokovićevu pobedu na sudu

Novosti online

11. 01. 2022. u 16:57

NOVAK Đoković je doputovao u Melburn želeći da osvoji i Australijan open 2022., a onda je pet dana prolazio kroz dramu, pod pretnjom deportacije, što je izbegao tek pobedom na sudu. A tu pobedu mnogi su slavili. Pa i mnogi poznati.

АМЕРИ У НЕВЕРИЦИ: Њихова звезда спорта, промотерка вакцинације, слави Ђоковићеву победу на суду

FOTO: Tanjug/AP

Kada se Novak Đoković oglasio na društvenim mrežama, i poručio da "ostaje ovde", željan nove, desete titule na pomenutom grend slemu, reagovale su desetine, stotine hiljada ljudi širom planete.

Ali, reagovala je i američka sportska zvezda, koja se proslavila velikim uspesima, a neretko i radila na promociji vakcinacije protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa, Venus Vilijams.

Iako se smatra jednim od najvećih zagovornika vakcinacije među američkim zvezdama sporta, a snimala je i spotove tim povodom...

... nije krila oduševljenje kada je Novak Đoković pobedio na australijskom sudu i uspeo da obori prvobitnu odluku tamošnjeg Ministarstva unutrašnjih poslova da mu se oduzme viza.

Štaviše, Venus Vilijams je javno poručila, ispod Noletove Instagram objave:

- Osvoji sve! 

Foto: Printskrin Instagram/djokernole

Đoković je, zbog nepravde koja mu se desila, ali i hrabrosti da joj se suprotstavi, okupio oko sebe i one koji imaju različit stav od njegovog povodom vakcinacije, a primer Venus Vilijams, teniserke koja je pet puta osvajala Vimbldon, te u dva navrata Ju-Es open u pojedinačnoj konkurenciji, ali ima i 14 grend slem titula u nadmetanjima ženskih parova, kao i dva takva trofeja zbog igara u mešovitim dublovima, o tome dovoljno svedoči.

 - Venus Vilijams je upravo napisala Novaku "Osvoji sve!" i rasplakala me, poručila je jedna ljubiteljka tenisa na Tviteru ovim povodom.

A takvih komentara nije bilo malo...

Ostanite uz portal "Novosti" i saznajte prvi najnovije vesti na teme Novak Đoković, Australijan open, ali i mnoge druge.

BONUS VIDEO: Dirljiv govor Dijane Đoković na skupu podrške Novaku u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024