MAĐARSKI TENISER PROTIV NOVAKA: Đoković nema prava da igra u Melburnu!

Novosti online

11. 01. 2022. u 13:21

JAVNOST je i dalje podeljena oko Novaka Đokovića i toga da li ove godine treba da igra u Australiji, jedan od onih malobrojnih koji smatraju da devetostruki osvajač nagrade ne treba da igra u Melburnu je i mađarski teniser Marton Fučovič.

МАЂАРСКИ ТЕНИСЕР ПРОТИВ НОВАКА: Ђоковић нема права да игра у Мелбурну!

Foto: EPA

Kada ne možeš da ga pobediš na terenu, ti ga popljuj. Fučovič, igrač koga je Novak Đoković pobedio u četvrtfinalu prošlogodišnjeg Vimbldona.

Rival je odao priznanje najboljem na svetu zbog teniskih kvaliteta, ali je poručio da ipak ne bi trebalo da mu dopuste da igra u Melburnu.

- Đoković je najbolji teniser sveta, sve je osvojio, devet puta je bio šampion u Melburnu, pa sa te strane gledano njemu je mesto na turniru. Ipak, ne možemo da pređemo preko svega što se trenutno dešava u svetu - istakao je Mađar.

Dodao je da su pravila odranije bila poznata.

- Zdravlje ljudi je najvažnije, a imamo i pravila koja su objavljena pre nekoliko meseci, koja kažu da svako mora da bude vakcinisan da bi igrao. Iz tog ugla gledano, mislim da Novak Đoković nema prava da bude ovde, da igra na Australijan openu - rekao je Marton Fučovič.

Najnovije vesti o Novaku Đokoviću pratite na sajtu "Novosti.rs".

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)