SRBI KRENULI DA OSLOBODE NOVAKA: Nestvarne scene u Melburnu (VIDEO)

Novosti online

10. 01. 2022. u 10:34

NOVAK Đoković je uspeo da na sudu dobije Ministarstvo unutrašnjih poslova Australije povodom oduzimanja vize na aerodromu, ali kako se policija okupila ispred zgrade u kojoj je kancelarija Noletovih advokata, a sa advokatima se nalazi i najbolji teniser sveta, srpskom asu počela je da stiže (ne)očekivana pomoć.

СРБИ КРЕНУЛИ ДА ОСЛОБОДЕ НОВАКА: Нестварне сцене у Мелбурну (ВИДЕО)

@paulsakkal

Neočekivana je - za vlasti Australije, jer su sa svih strana počeli da stižu Srbi.

Oni skandiraju "Oslobodite Noleta!", ali i "Smenite Dena Endrjuza", političara kog i smatraju najodgovornijim za stanje svesti u Australiji koje je dovelo do čitavog skandala vezanog za najboljeg tenisera sveta.

Snimak okupljanja Srba pred pomenutom zgradom objavio je australijski politički novinar Pol Sakal, koji izveštava za "Ejdž":

 

Podsetimo, i pored pobede na sudu - Novak Đoković je i dalje tema dana u čitavom svetu, a na portalu "Novosti", klikom na ovaj link, možete da pratite najnovije vesti vezane za Noleta i njegov "meč sa vlastima Australije", koje mogu da ga deportuju i pored odluke suda.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti" i prvi saznajte sve o tome šta se dešava na temu Novak Đoković i Australijan open 2022. 

BONUS VIDEO: Dirljiv govor Dijane Đoković na skupu podrške Novaku u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri