PARIZ NA NOGAMA ZBOG NOVAKA: "Sloboda Đokoviću!" (VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2022. u 19:50

NOVAK ĐOKOVIĆ dobija sve veću podršku slobodarskog naroda širom sveta, a Beogradu, u kome se mitinzi podrške najboljem teniseru sveta održavaju već četvrti dan, u nedelju se pridružio Pariz.

ПАРИЗ НА НОГАМА ЗБОГ НОВАКА: Слобода Ђоковићу! (ВИДЕО)

Foto: AP

Demonstracije u Gradu svetlosti protiv uvođenja vakcinalnih propusnica i nedavne skandalozne izjave predsednika Emanuela Makrona da nevakcinisani nisu građani, pretvorile su se u spontanu podršku trenutno najpoznatijem zarobljeniku na svetu u ovom trenutku – Novaku Đokoviću, piše Sputnjik.

Veliki broj okupljenih u Parizu oko Kraljevske palate, njih oko 18.000 koji su išli do trga Vauban da protestuju protiv obavezne vakcinacije, kao i protiv vakcinacije dece sa sloganom i transparentima: „Dalje ruke od naše dece“, je posle razglasa sa mikrofona „Sloboda za Đokovića“, počeo da horski da ponavlja izgovorene reči.

Novak je praktično u tom trenutku postao njihov nevakcinisani heroj, muza, božanstvo koje je nepravedno zatočeno u Australiji, gde čeka oko ponoći po evropskom vremenu da mu počne suđenje.

- Ovaj talentovani teniser iz Srbije, uhapšen je kao nitkov, kao najgori nitkov - čuli su se povici iz mase na račun svega onog što neopravdano na drugom kraju sveta proživljava svetski broj jedan.

Ni jaka kiša koja danima pada u Parizu nije sprečila masovno okupljanje, koje se na kraju pretvorilo u pružanje podrške srpskom asu Novaku Đokoviću.

Podsetimo, najboljem teniseru planete suđenje u Australiji za dobijanje vize i mogućnost da učestvuje na Australijan openu koji počinje 17. januara,zakazano je oko ponoći, a uz Večernje novosti ćete moći uživo da pratite sva dešavanja vezano zapakao kroz koji Đoković prolazi u zatočeništvu.

BONUS GALERIJA - NOVAK NA AUSTRALIJAN OPENU

BONUS VIDEO - Podrška novaku ispred Narodne skupštine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)