SRBI ĆE PUĆI OD BESA KAD VIDE OVO: Novak Đoković trenira pod budnim okom omraženog Španca

Novosti online

04. 01. 2022. u 10:45

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković se danima nalazi u Marbelji gde vredno trenira za početak sezone, koju još uvek niko ne zna kada će početi i na kom turniru.

СРБИ ЋЕ ПУЋИ ОД БЕСА КАД ВИДЕ ОВО: Новак Ђоковић тренира под будним оком омраженог Шпанца

Foto: Printskrin

Međutim, i pored toga Srbin trenira punim intenzitetom, što se vidi po snimcima koji se pojavljuju iz Španije, a nakon napornih treninga ima i vremena za odmor.

Tako je snimljen kako nakon jednog treninga igra popularne "kocke" sa članovima njegovog tima. Sa strane su ih posmatrali Ulises Badio, fizioterapeut našeg asa, te Pepe Imaz, čovek koji je neretko bio omražen u Srbiji.

Upravo se pretpostavlja da je Novak trenirao na terenima akademije koju drži Imaz.

Navijačima u Srbiji Španac nije ostao u lepom sećanju, pošto njegova filozofija mira i ljubavi nije na terenu donosila mnogo toga dobrog Novaku, u pojedinim momentima kada je bio u krizi. Imaz je sarađivao sa Đokovićem u periodu kad u njegovom timu nije bio Marjan Vajda.

Takođe, Imaz je Novaka koji je umeo da veoma bučno pokazuje osećanja, pretvorio u hladnog igrača, a do saradnje je došlo zahvaljujući bratu prvog reketa sveta Marku.

A dok se vodi debata oko Novakovog učešća na Australijan openu, izvori australijskog lista "Herald" govore da će "Đokoviću biti potrebno čudo da bi ušao u državu Viktoriju", odnosno daju mu male šanse da zaigra. Podsetimo, Australijan open startuje 15. januara i trajaće do 30. dana prvog meseca nove godine.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!