NOVAK Đoković je svašta doživeo u karijeri a da ne spada baš u prijatne stvari, ali najnovija dešavanja iz Australije prvazilaze sva ranija.

Soko

17.12.2021. 19:09

Geni su čudo,u Australiju su u početku naseljavanja mogli da uđu samo Engleski kriminalci , osuđenici i kurve.Prvi zadatak je bio da eliminišu Aboridžine i da stvore koloniju.Sad to zabranjuju svetskim elitama.

LOLA CG

18.12.2021. 08:17

BRAVO NOVAČE❤?❤ Svi koji pokušavaju da omalovaže Tebe, koji si sopstvenim radom postigao u tenisu to što teško da će ko nekada opet.; svi koji pokušavaju da ti pronađu ljudske mane...prvi liječe komplekse, drugi samo postižu suprotno, jer NOvak DJoković je - ČOVJEK!!! ŽIVIO NAM DUGO I SREĆNO???

Niko

18.12.2021. 15:44

On je jedan i jedini,nek brisu i svrljaju opet nece moci da mu naude.I dosta stvarno sa tim ko je sta odvalio na njegov racun,ko ga je izbrisao i sl.jer time samo stvarate presiju i pokazujete komplekse i frustraciju.

Lavica

18.12.2021. 17:12

Ovo je vise "smesno" da smesnije ne moze biti....crknite od zlobe i ljubomore, vi se hranite zlobom jer vam je to u krvi a Novak vam jos vise besa dodaje zato vi ne znate sta cete od muke....idioti belosvetski zato vi i sami sebe ne mozete da trpite!!!!!!