VELIKI UDARAC ZA NOVAKA I "ORLOVE": Srbija bez "vetra u leđa" u Austriji

Novosti online

19. 11. 2021. u 19:15

VLADA Austrije donela je odluku da se mečevi Dejvis kupa u Insbruku igraju bez prisustva navijača.

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА НОВАКА И ОРЛОВЕ: Србија без ветра у леђа у Аустрији

FOTO: AP/Tanjug

Naša reprezentacija nalazi se u grupi F, mečeve igra u Inzbruku, a rivali su nam Austrija i Nemačka, dok u grupi C, koja se igra na istom mestu nastupaju Francuska, Velika Britanija i Češka. Mečevi svih ovih reprezentacija igraće se bez publike. 

- Znam da timovi, organizatori i svi koji su bili uključeni u ovaj događaj dele naše razočaranje što će Dejvis kup biti odigran iza zatvorenih vrata. Nastavićemo da radimo sa našim partnerima da osgiuramo da ovo bude sjajan događaj prateći sve odredbe vlade, rekao je Dejvis Hagerti, predsednik ITF.

Uputio je i izvinjenje navijačima. 

- Žao nam je zbog ljubitelja tenisa, koji su se radovali ovom događaju mesecima unazad. Znamo značaj navijača na događajima kakav je Dejvis kup. Ali nastavićemo da sprovodimo sve mere koje bi trebale da budu sprovedene da se pomogne i sprovede trenutna kritična situacija sa koronavirusom. Zdravlje i bezbednost svih koji su uključeni u ovaj događaj je naš najveći prioritet, rekao je Rohas.

Srbija će svoje mečeve odigrati 26. i 27. novembra. zavisno od rezultata 30. u Insbruku igrali bismo i četvrtfinale. Dok su polufinala zakazana za 3. i 4. decembar, a finale je na programu 5. u Madridu.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!