NOVAK ĐOKOVIĆ O SUKOBU SA ATP: "To čini put izazovnijim" - Noletove reči odzvanjaju planetom!

Novosti online

12. 11. 2021. u 20:55

NOVAK Đoković se u torinu priprema za ATP finale, a na pres konferenciji pred početak turnira govorio je o brojnim temama.

НОВАК ЂОКОВИЋ О СУКОБУ СА АТП: То чини пут изазовнијим - Нолетове речи одзвањају планетом!

Tanjug/AP

Osvajač 20 grend slem trofeja i najbolji teniser svih vremena paralelno sa obaranjem rekorda radi i na svojoj PTPA organizaciji. 

Srbin je istakao da se suočava sa brojnim izazovima, ali će period pred nama odrediti dalje korake organizacije.

- PTPA još nije na mestu na kom želimo da bude, u smislu dugoročnih ciljeva. Pred nama je još dug put. Očekujem da se brzo nametnemo kao sistem i kao struktura u teniskom eko sistemu. Možda su mediji ili igrači očekivali da sve ide brže, ali to nije moguće. Kad smo osnovani, nismo bili priznati od strane bilo kog rukovodećeg tela ili asocijacije u tenisu, tako da je to slučaj i dalje. To čini naš put izazovnijim, ali ne zaustavljamo se. Idemo napred, zapošljavamo sve više ljudi u strukturu, na liderska mesta, ljude sa iskustvom, rekao je Novak i dodao: 

- Uskoro ćemo objaviti neke stvari, tako da idemo dalje. Želimo da budemo prihvaćeni i poštovani, da budemo sto odsto igračka asocijacija, jer verujemo da igrači moraju da budu stopostotno zastupljeni, što sada nije slučaj. Kao što sam rekao, nismo imali mnogo pozitivnih reakcija od bilo koga, tako da ćemo videti kako idu stvari u narednom periodu i odrediti šta dalje treba da se preuzme - poručio je Novak Đoković.

BONUS VIDEO

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)