SVI ŽELE NOVAKOV KRAJ: Sramno pitanje francuskog novinara o Đokoviću

Novosti online

02. 11. 2021. u 08:16

SVI žele skalp Novaka Đokovića. Srpski teniser je čini se svima dosadio izvan granica naše države, nikako ne mogu da podnesu da jedan Balkanac vlada "belim sportom".

СВИ ЖЕЛЕ НОВАКОВ КРАЈ: Срамно питање француског новинара о Ђоковићу

FOTO: AP/Tanjug

Kao da je tenis po nekom pravilu određen za neki drugi narod. Ipak, Đokoviću moraju da odaju priznanje i nadamo se da će još dugo biti na vrh ATP liste i osvajati grend slemove i masterse.

Što ne prvi naredni u Parizu, ali ako se pitaju tamošnji mediji i novinari, rado bi videli Novaku leđa, pa su pokušali u celu priču da uvuku i Gaela Monfisa.

- Možeš li da pričaš malo o finalu US opena. Jesi li očekivao takav pad Novaka Đokovića koji je izgubio od tenisera nove generacije? Da li to menja tvoje mišljenje o njemu? Da li će ga sada svi drugačije gledati? Da li je sada lakše pobediti ga? Možda više nije glavni? - glasilo je vrlo čudno pitanje francuskog novinara

- Ja ga i dalje vidim kao tenisku legendu - odgovorio je odmah Gael Monfis.

- Osvojio je tri grend slema, i dalje pokušava da osvoji još više... Čovek je legenda, a izgubio je od Danila koji je igrao neverovatno dobro, nije mnogo mečeva izgubio. Koliko znam, Danil je drugi na svetu, tako da što se mene tiče - ništa se nije promenilo.

FOTO: Printskrin

Ni u nastavku se Monfis nije dao, pa je nastavio hvalospeve na račun Srbina.

- Njih dvojica su na visokom nivou, ali Novak je Novak. To je i dalje strašan teniser. Osvojio je tri grend slema prošle godine, isti je kao i do sada, samo je izgubio od drugog tenisera na ATP listi - pokazao je Gael kakav je čovek i sportista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna