MEDVEDEV NIJE MOGAO DA VERUJE OČIMA: Novak Đoković pokazao zašto je najbolji na svetu (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2021. u 07:44

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković se sprema za juriš na šestu titulu na mastersu u Parizu, a kako mu ide, najbolje svedoči detalj sa sparing-meča.

МЕДВЕДЕВ НИЈЕ МОГАО ДА ВЕРУЈЕ ОЧИМА: Новак Ђоковић показао зашто је најбољи на свету (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Dva poslednja šampiona pariskog turnira, Novak Đoković i Danil Medvedev, ujedno i prva dva tenisera sa ATP liste, sastali su se na terenima Muratoglu akademije u Nici u okviru priprema za poslednji turnir iz serije 1000 ove sezone.

I, tokom tog pripremnog duela, Nole je zablistao.

Na Tviter nalogu pomenute akadmije osvanuo je snimak na kome se vidi kako srpski as na fantastičan "kliza" po terenu sa čvrstom podlogom i stiže do loptice, a sve je začinjeno komentarom: "Danil Medvedev nije mogao da veruje da je Đoković ovako poentirao":

Podsetimo, poslednji susret dva najbolja igrača na svetu desio se u finalu Ju-Es opena. To je ujedno bio i poslednji takmičarski meč Novaka Đokovića, dok se Medvedev okušao i na Indijan Velsu gde je titulom želeo do prvog mesta na ATP listi, ali je zaustavljen u osmini finala.

Podsetimo, Đoković i Medvedev se ne mogu sastati pre meča za trofej u Parizu, koji će se igrati od 1. do 8. novembra. Učešće su pored njih dvojice, potvrdili i skoro svi ostali igrači iz prvih 20, osim Nadala, Tima, Federera i Šapovalova.

Igrači poput Ruda, Hurkača, Sinera i Norija pokušaće da ostvare što bolji plasman i zauzmu jedno od dva preostala mesta na Završnom turniru sezone koji se od ove godine igra u Torinu.

BONUS VIDEO - Đoković iznenadio beograđane na Savskom keju

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Rud prestigao Sinera (VIDEO)