ARGENTINSKI TENISER O SUSRETIMA SA NOVAKOM: "Svaki put kad ga vidim moram da mu čestitam, jer on uvek nešto osvoji" (FOTO)

Novosti online

22. 09. 2021. u 11:41

ARGENTINSKI teniser Federiko Korija jedan je od igrača za koje se bori Novak Đoković preko novoosnovane PTPA, a koliko je najboljem teniseru sveta stalo do kolega, bez obzira na to koje mesto na ATP listi zauzimaju, govorio je trenutno 61. igrač sveta za argentinski I-Es-Pi-En.

АРГЕНТИНСКИ ТЕНИСЕР О СУСРЕТИМА СА НОВАКОМ: Сваки пут кад га видим морам да му честитам, јер он увек нешто освоји (ФОТО)

FOTO: Instagram/djokernole

Korija, koji fizički veoma liči slavnom holivudskom glumcu Džimu Keriju, prisetio se događaja sa Olimpijskih igara u Tokiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Sa Noletom imam jako dobru priču iz Tokija. Zato što sam ga pitao za selfi u Beogradu, a on je postao viralan. On je to objavio na svom Instagramu, svom ličnom Instagramu, fotografiju sa mnom, i počeo sam od tada da ga pozdravljam na svakom turniru.

- Svaki put kad ga vidim moram da mu čestitam, jer on uvek nešto osvoji - rekao je uz osmeh svih u studiju, a zatim je opisao anegdotu sa Olimpijskih igara.

- I dobro, bili smo u Tokiju i ušao sam u svlačionicu sa Franom Serundolom i Andresom Moltenijem. Ušli smo u svlačionicu i tamo je bio Đoković i ostvarili smo vizuelni kontakt. Naravno da mi nije palo na pamet da odem do njega, ali onda je počeo da prelazi svlačionicu i da ide u mom pravcu, prema meni, možete li verovati?

- Šališ se? - pitao je jedan od voditelja, ali je Korija nastavio.

- Ne! Dolazi do mene i kaže mi: "Prijatelju moj! Je l' sve u redu?''

Korija je na to uzvratio zagrljajem i čestitkama.

- "Nole, prijatelju. Čestitam''. Zato što je upravo osvojio Vimbldon - opisao je argentinski teniser, koji je kasnije napravio šalu sa svojim prijateljima koji su bili u svlačionici.

- Novak se pozdravio i otišao, A ja sam prijateljima rekao: "Ovaj Nole. Tako je zahtevan!" - rekao je sa suzama radosnicama na licu, dok su svi u studiju "popadali" od smeha.

Otkrio je Korija na kraju i kakvo je mišljenje drugih igrača o Novaku.

- Kada igrači dolaze ovamo na Čelendžere, ili u Akapulko i Los Kabos, čuo sam ih kako pričaju takve priče novinarima. Kako su bili stidljivi i nervozni što su upoznali Novaka i koliko je on srdačan i kako ih je naterao da se osećaju opušteno.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna