FRANCUSKI L'Ekip ponovo je napao Novaka Đokovića!

Bonaparta

14.09.2021. 08:19

To što vi vidite sve kroz novac i samo novac vaš je problem. Plakaćete vi, a mi ćemo sesmejati kada vam iz dupeta u glavu dođe pamet. Za razliku d vas mi imamo dušu i još nešto što vi nikada nećete shvatiti ni imati emocije. Sve merite kroz novčanik. Tutumraci.

Borko

14.09.2021. 08:22

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Novak je isuviše emotivno i mentalno stresno ušao u meč. Što je čudo za igrača sa tolikim iskustvom. Lično mi nisu prijale suze i mislim da im nije bilo mesto. Ali to je moje mišljenje. Šta mi sve gubimo kao mali ljudi u životu maltene svakog dana, pa trebali bi samo da plačemo. Samo napominjem još jednom ponašanje Medvedeva. Sad je glumio veličinu i smirenost , a gde je ono NAMERNO ŠUTIRANJE KAMERE. da je to Novak uradio leteo bi sa turnira. I sad nekom smetaju Novakove suze. NJEGOVE SU I NIČIJE VIŠE. Teško će se oporaviti od ovog. Naći motiv i podići se biće jako teško i mučno. Nek mu je Bog u pomoći.

Jug

14.09.2021. 09:07

Lažne su koliko je pravo "politički korektno novinarstvo" zapadnih demokratija koje nemaju najbolje tenisere ali imaju moc da putem medija drže drugima predavanje o istini i laži. Pri tom, osnovnu stvar u novinarstvu nece da znaju, a to je da treba da pitaju i drugu stranu kako se oseca, a ne da konstruisu sta oseca ili sta bi bilo kad bi bilo, kao da se sportski novinari renomiranog lista bave "lepom Književnošću" a u stvari truju čitaoce nestručnom frojdovskom analizom, sto je isto kao da svesno pokvarenu gušćju paštetu sluze kao svežu u restoranu sa pet Mislenovih zvjezdica ispod Trijumfalne Kapije.

Daj prvak

14.09.2021. 09:14

Sta ce nasi mediji i drzava ili diplomatija da urade da zaštite naseg najboljeg sportistu svih vremena u koga se kunu i čestitaju mu pobede i slikaju se s njim? Hoce li nasi verni navijači da mu prirede doček ispred aerodroma kad ne moze ispred Skupstine grada? Ko ce da mu vida rane ako ne mi kojima je zivot u Srbiji učinio podnošljivijim? Zar treba prvo Nemci da napišu lep tekst o saosecajnosti da bi mi saosecali s njim?

Malena

14.09.2021. 12:10

Šta god i kako god uradi njima neće valjati. Nadam se da Novak ne čita sve te napisane belosvetske glupisti, jer oni ni da glume ne znaju od zlobe.

Dragan

14.09.2021. 14:16

NOLE, NAJBOLJI SPORTISTA 20 I 21. VEKA. SRBIN KOJI JE PROSLAVIO SVOJU ZEMLJU. NEMORA ,NIŠTA VIŠE, DA OSVAJA, SVE JE NAGRADE OSVOJIO. OSVOJIO JE SRCE I DUŠU SVIH SRBA!

Slayvor

15.09.2021. 23:02

Gospođa psihološkinja bi trebala stručno da komentariše, a ne politički! Naravno da su prave suze i, Nole je objasnio i zašto je plakao!