MATS Vilander smatra da samo jedan teniser može da zaustavi Novaka Đokovića na putu do titule na ovogodišnjem Vimbldonu.

Komentari (6)

jova

06.07.2021. 03:43

Ako je Vilander sportski novinar i daje ovakav komentar - sta je onda prljava politika? Zasto neko mora da zaustavi Novaka ili bilo kojeg drugog sportistu? Onaj koji je bolji ide dalje,a svi imaju istu sansu - krecu od pocetka - a samo Novaka treba neko da zaustavi? Pa mogu ga zaustaviti organizatori,mogu ga gadjati iz publike itd. Da li to uz pomoc Vilandera otvaraju slobodan lov na naseg sportistu ili je sve samo verbalizam,odnosno moderno tumacenje ovog sporta?

Boba Amerika

06.07.2021. 04:37

Vilander lupa gluposti,po obicaju,moze biti,ako ovo ili ino..gluposti prosjecnog tenisera..a tek novinar,haha"Jasan je Vilander...haha

Mile

06.07.2021. 08:30

Drago bi mi bilo da zbog ovog pokvarenog kalkulisanja,Federer izgubi sva tri seta sa NULOM..Da ga Medvedev ponizi do krajnosti ! Drugi reket sveta igra na bezveznom terenu, a ovaj KOJI NI PO KOM ISNOVU NA RANG LISTI, TU GDE JESTE, IGRA POD KROVOM !!! Englezi, ce se pojesti od muke sto su SRBIN I RUS NA PRVOM I DRUGOM MESTU, a sto je najgore, OSTACE TAKO U PAR NAREDNIH GODINA !

Vlada

06.07.2021. 16:17

Već providno godinama plansko nameštanje utakmica u korist svih ostalih iz prve petorke ,a na štetu Đokovića! Uobraženi,podmukli ,bledunjavi kolonijalisti sa onog budjavog ostrva,ne mogu da prihvate činjenicu da ih jedan Srbin godinama dribla kao klince!E pa,neka puknu od muke,i oni i ona švajcarska p....ca!