ON MOŽE DA ZAUSTAVI NOVAKA ALI MORA TO DA DOKAŽE: Vilander veruje da Đoković lako stiže do finala a tamo mu je pretnja samo jedan teniser

Novosti online

05. 07. 2021. u 22:38

MATS Vilander smatra da samo jedan teniser može da zaustavi Novaka Đokovića na putu do titule na ovogodišnjem Vimbldonu.

ОН МОЖЕ ДА ЗАУСТАВИ НОВАКА АЛИ МОРА ТО ДА ДОКАЖЕ: Виландер верује да Ђоковић лако стиже до финала а тамо му је претња само један тенисер

FOTO: Tanjug/AP

- Ove godine ne vidim nikoga u gornjem delu žreba ko bi mogao da zaustavi Đokovića. Što se tiče drugog dela kostura, smatram da svi mogu da stignu do finala – istakao je Vilander za Lekip.

Zanimljivo, Vilander ne veruje da bi Rodžer Federer mogao da bude taj ko bi mogao da dobije Đokovića u Londonu.

- Posle svega kažem sebi da samo jedan momak možda može sa sruši Đokovića svojom istrajnošću i posebnim načinom udaranja lotpice, a to je Danil Medvedev. Ali, to ostaje da se dokaže – jasan je Vilander.

Medvedev bi mogao da postane novi broj jedan svetskog tenisa, u slučaju da osvoji titulu u Ol ingland klabu ili ako stigne do finala, a da mu tamo protivnik ne bude Đoković.

Danas su se organizatori Vimbldona potrudili da Rodžer Federer dobije malu prednost u odnosu na Medvedeva pred njihov četvrtfinalni duel, jer su Medvedeva postavili da igra na terenu broj dva koji nije pokriven iako su znali da će pasti kiša koja će prekinuti taj meč.

Posledica toga je da drugi reket sveta mora sutra da nastavi meč što znači da će Švajcarac imati dan odmora više.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

RETKO GA VIĐAMO: Ana Ivanović objavila sliku sa ocem - uz emotivnu poruku za rođendan (FOTO)